.

.

SUPVOX Бебешки Кърпички Диспенсер Улични Контейнери 2 бр. Преносим Диспенсер За хартиени Кърпички за многократна употреба Диспенсер За хартиени Кърпички за многокра?

SUPVOX Бебешки Кърпички Диспенсер Улични Контейнери 2 бр. Преносим Диспенсер За хартиени Кърпички за многократна употреба Диспенсер

BGN 8.75

Наличност
На склад

пластмаса, силиконЛека кутия за салфетки може да се мотае, или да прикачите навсякъде.Може да виси на чанта за памперси или количка за удобство, когато.Материал сигурно и се отличава с устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Дизайнът с широк отвор позволява лесно да се отвори кутията и да получите кърпички с една ръка.въжета могат да ви помогнат да се мотае този калъф за салфетки в много ситуации, като например детски креватчета, бебешки колички, маси.Каишка за кутия за мокри кърпички привързана към леглото, количката и детето на масата един стол и лесен за използване.Описание Диспенсер за детски салфетки е направен от добър материал, издръжлив и отлично качество на изработката.Стилен и практичен дизайн, подходящ за домашно, офис и автомобилна употреба.Практични за използване на открито, салфетки е много лесно да се замени.Характеристики -Цвят : черен, бял -Материал : Полипропилен, силикон Размер : 16,00 X11,00 X3,00 см / 6,29 X4,32 X1,18 см - Лека кутия за салфетки може да се мотае, или да прикачите навсякъде.Може да виси на чанта за памперси или количка за удобство, когато. - Каишка за кутия за мокри кърпички привързана към леглото, количката и детето на масата един стол и лесен за използване. - Дизайнът с широк отвор позволява лесно да се отвори кутията и да получите кърпички с една ръка. - въжета ще ви помогнат да висят този калъф за салфетки в много ситуации, като например детски креватчета, бебешки колички, маси. - Материал сигурно, износостойок и практични при продължителна употреба.- Цвят : Както е показано на фигурата.- Размер : 16 X11 X3 виж Предпоставка включва 2 и спорта за салфетки.

Опции за продукта

Свързани продукти