.

.

Вентилатор за PS4 Pro Abs Черен 5 Фенове Super Turbo С Контрол на температурата Вентилатор-Охладител за Playstation PS4 Pro

Вентилатор за PS4 Pro Abs Черен 5 Фенове Super Turbo С Контрол на температурата Вентилатор-Охладител за Playstation PS4 Pro

BGN 26.66

Наличност
На склад

Охлаждащ вентилатор лесна инсталация : проектиран като важна подробност за PS4 Pro Тих, изящен, безшевни фитнес.Лесна инсталация на "кликване на мишката".Вентилатор за Playstation 4 Pro източник на захранване : 5v dc от USB порт на конзолата, без инструменти и допълнително захранване не е необходимо.Режим на работа на вентилатор 2 : С по-ниска скорост на въртене на вентилатора и бутон за автоматично управление на ръчен режим; фенове се включват при достигане на 40 ℃ и выключаются при понижаване на температурата и автоматично контролират вашата конзола.На вентилатора-охладител PS4 PRO 5 е с турбо - Супер Охладител е оборудван с 5 турбовентиляторами за отвеждане на топлината от хост PS4 Pro и поддържане на работната температура за поддържане на прохлада през горещото лято и при интензивни игри (само за Ps4 Pro!). ПРЕНОСИМ стилен вентилатора за ОХЛАЖДАНЕ на PLAYSTATION 4 PRO - Продуктът е чисто нов и удобен външен вид, удобен за носене и им е лесно да се ползват за конзолата PS4 PRO.Охлаждащ вентилатор лесна инсталация : проектиран като важна подробност за PS4 Pro. Тих, изящен, безшевни фитнес.Лесна инсталация на "кликване на мишката".Вентилатор за Playstation 4 Pro източник на захранване : 5v dc от USB порт на конзолата, без инструменти и допълнително захранване не е необходимо.Режим на работа на вентилатор 2 : С по-ниска скорост на въртене на вентилатора и бутон за автоматично управление на ръчен режим; фенове се включват при достигане на 40 ℃ и выключаются при понижаване на температурата и автоматично контролират вашата конзола.На вентилатора-охладител PS4 PRO 5 е с турбо - Супер Охладител е оборудван с 5 турбовентиляторами за отвеждане на топлината от хост PS4 Pro и поддържане на работната температура за поддържане на прохлада през горещото лято и при интензивни игри (само за Ps4 Pro!). ПРЕНОСИМ стилен вентилатора за ОХЛАЖДАНЕ на PLAYSTATION 4 PRO - Продуктът е чисто нов и удобен външен вид, удобен за носене и им е лесно да се ползват за конзолата PS4 PRO. 5 турбовентиляторов Супер Охладител е оборудван с 5 турбовентиляторами за отвеждане на топлината от хост PS4 Pro и поддържане на работна температура, като поддържа прохлада през горещото лято и по време на интензивни игри (само за PS4 Pro!). 2 режима на работа : ниска / висока скорост на въртене на вентилатора и контрол бутон за автоматичен / ръчен режим; фенове се включват при достигане на 40 ℃ и выключаются при понижаване на температурата, която позволява автоматично управление на конзолата.

Опции за продукта

Description:
The fan has a total output of 5 fans (two large, three small), which effectively cool the console and ensure that it is dust-free. A must have for fans of PS4 Pro games. You don't have to worry about your game console overheating or burning your table due to long games. :
Features:
5 TURBO FANS The Super Cooler features 5 turbo fans to draw heat from the PS4 Pro host maintains its working temperature and keeps it cool in hot summers and intense games- (only for PS4 Pro!). The fans turn on when it reaches 40°C and off when the temperature drops, and manage your console automatically. :
Easy installation:
designed to be an important part of PS4 Pro - quiet, elegant, seamless fitness; easy click installation.
Power supply:
DC 5V via the USB port of the console, tool-free and no additional power supply required.
Portable, stylish:
the

Свързани продукти