.

.

Кабел на макара усилвател AvimaBasics на модулен QD конектора | Растягивающиеся, Трайни, Быстроразъемные дръжка и Ергономичен кабел | за слушалки серия H, за телефони Cisco с?

Кабел на макара усилвател AvimaBasics на модулен QD конектора | Растягивающиеся, Трайни, Быстроразъемные дръжка и Ергономичен кабел | за

BGN 6.80

Наличност
На склад

✅ За БЕЗПРОБЛЕМНО СВЪРЗВАНЕ и изключване : забравете за кошмар за свързване и изключване от мрежата и може да си най-добрият кабел на макара усилвателКонструкция быстроразъемного щепсела осигурява безпроблемно свързване и изключване, независимо какво. ✅ЕРГОНОМИЧЕН КОНТУР ръкохватки : Разработен, за да гарантира плътна и здрава засаждане, нашия кабел с намотка усилвател на модулен штекеру QD е оборудван с ергономичен дизайн контурными захватами, които са предназначени за по-дълъг живот.Включете го към съществуващата си слушалките в миг на око, да не купуват нова!. ✅ Могат да ИЗДЪРЖАТ на интензивна употреба : Изработен от висококачествени материали и фина работа, можете да бъдете сигурни, че нашият мозък сонда на усилвателя е готов за интензивно използване.С подкрепа за огъване, теглене, безкрайни вложки и ежедневно износване!. ✅СЪВМЕСТИМОСТ С ТЕЛЕФОНИ CISCO : отново обретите спокойствие с помощта на нашето умно кабел с намотка усилвател.Се свързва към всеки слушалките серия H. Съвместим с усилватели Plantronics, усилватели M10, MX10, M12, M22 и AP15 и телефон Cisco Phone system серията 7900. ✅РАСТЯГИВАЮЩИЙСЯ кабел на УСИЛВАТЕЛЯ : Благодарение на эластичному, гъвкавост и спиральному характер на този кабел е с намотка усилвател се простира в продължение на 10 фута.Махни се от телефона си, все още поставянето на слушалки!Страхотно, нали?Идеален за работа в офиса, кол-центрове и домове. ✅ За БЕЗПРОБЛЕМНО СВЪРЗВАНЕ и изключване : забравете за кошмар за свързване и изключване от мрежата и може да си най-добрият кабел на макара усилвател.Конструкция быстроразъемного щепсела осигурява безпроблемно свързване и изключване, независимо какво. ✅ЕРГОНОМИЧЕН КОНТУР ръкохватки : Разработен, за да гарантира плътна и здрава засаждане, нашия кабел с намотка усилвател на модулен штекеру QD е оборудван с ергономичен дизайн контурными захватами, които са предназначени за по-дълъг живот.Включете го към съществуващата си слушалките в миг на око, да не купуват нова!. ✅ Могат да ИЗДЪРЖАТ на интензивна употреба : Изработен от висококачествени материали и фина работа, можете да бъдете сигурни, че нашият мозък сонда на усилвателя е готов за интензивно използване.С подкрепа за огъване, теглене, безкрайни вложки и ежедневно износване!. ✅СЪВМЕСТИМОСТ С ТЕЛЕФОНИ CISCO : отново обретите спокойствие с помощта на нашето умно кабел с намотка усилвател.Се свързва към всеки слушалките серия H. Съвместим с усилватели Plantronics, усилватели M10, MX10, M12, M22 и AP15 и телефон Cisco Phone system серията 7900. ✅РАСТЯГИВАЮЩИЙСЯ кабел на УСИЛВАТЕЛЯ : Благодарение на эластичному, гъвкавост и спиральному характер на този кабел е с намотка усилвател се простира в продължение на 10 фута.

Опции за продукта

Свързани продукти