.

.

NPET T10-5 Слънчев Фенерче Автомобилен Фенер Мащабируем 1000 Лумена COB led Light USB Акумулаторна Тактически Многофункционален Фенерче спешно Инструмент с Превключвател на п?

NPET T10-5 Слънчев Фенерче Автомобилен Фенер Мащабируем 1000 Лумена COB led Light USB Акумулаторна Тактически Многофункционален Фенерче

BGN 20.99

Наличност
На склад

【Регулируем фокус осигурява безопасно спасение в извънредни ситуации, наличие на тактически led фенерче за самозащита ще ви помогне да се измъква от повечето щекотливых ситуации 【Високоговорител】 : С помощта на мощен магнит отстрани на главата фенерче можете да го прикачите към превозното средство или на друга метална повърхност за използване като работен фенер, на лагер лампи или аварийна сигнална лампа. 【Надежден и необходимите】 : Фенерче е водоустойчив, не само за аварийни ситуации в колата, но и чудесно за работа, къмпинг или туризъм, тъй като тя е предназначена за продължителна злоупотреба. 【Акумулаторна батерия захранващ блок】 : Този слънчев фенерчето може да се зарежда с помощта на включения USB кабел (4-5 часа), или слънчева енергия (30 часа), като се използва USB-кабел за свързване на телефона към фонарику (за зареждане на батерията трябва да надвишава 20%) и зареждане на телефона за спешни случаи. 【Регулируем фокус осигурява безопасно спасение в извънредни ситуации, наличие на тактически led фенерче за самозащита ще ви помогне да се измъква от повечето щекотливых ситуации. 【Високоговорител】 : С помощта на мощен магнит отстрани на главата фенерче можете да го прикачите към превозното средство или на друга метална повърхност за използване като работен фенер, на лагер лампи или аварийна сигнална лампа. 【Надежден и необходимите】 : Фенерче е водоустойчив, не само за аварийни ситуации в колата, но и чудесно за работа, къмпинг или туризъм, тъй като тя е предназначена за продължителна злоупотреба. 【Акумулаторна батерия захранващ блок】 : Този слънчев фенерчето може да се зарежда с помощта на включения USB кабел (4-5 часа), или слънчева енергия (30 часа), като се използва USB-кабел за свързване на телефона към фонарику (за зареждане на батерията трябва да надвишава 20%) и зареждане на телефона за спешни случаи.NPET T10-5 слънчев фенерче автомобилен фенер мащабируем 1000 лумена COB led Light USB Акумулаторна тактически многофункционален фенерче спешно инструмент с превключвател на прозореца нож за колан на автомобила компас сирена.

Опции за продукта

Свързани продукти