.

.

DORCEV 8x5ft Приказен Замък Стенен Фон За Снимки Реколта Арка Колона Цвете Стенопис Стенен Фон Принцеса Рожден Ден, Сватба, Меден Месец Пътуване Призвание Портрет Подпо?

DORCEV 8x5ft Приказен Замък Стенен Фон За Снимки Реколта Арка Колона Цвете Стенопис Стенен Фон Принцеса Рожден Ден, Сватба, Меден Месец

BGN 14.56

Наличност
На склад

Размер : 8x5 фута (2,5x1,5 м), широчина 2,5 м, дължина 15 м Материал : винил с висока резолюция, може да се сгъва, удобен за носене.Mailto : Според правилата пощенски клон, дължина продукт не може да бъде повече от 1,2 m, стоките ще бъдат изпратени в сгънат вид.Употреба : идеален за сватби, партита, снимки на новородени, деца, домашни животни и натюрморти, както и за видеопроизводства и цифрови снимки.Също така може да поставите върху една стая тапети, украса на стена.Забележка : Ако имате някакви въпроси или нужди, просто не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви дадем задоволително решение.Добре дошли в DORCEV Характеристики на материала : 1. Поддържа се в сгънат вид, лесен за носене; 2. Протирается влажна кърпа, лесно се поддържат чисти; 3. Висока резолюция, ясна артикулация; Как да настроя?1. Свържете се с нас по електронната поща и да ни уведомите желания от вас размер / прическа, тогава можем да измислям за вас. Или, ако искате да отпечатате своите собствени изображения, пиксел трябва да бъде достатъчно голям, по-1 Mbps.Внимание : в Съответствие с правилата пощенски клон, дължина на пратка не може да бъде по-1,2 м. Пратка ще бъде изпратена в сгънат вид, което може да доведе до образуване на гънки.ние ви препоръчваме следното : 1. Плътно завийте го патрон на 3-4 дни. Загрее изделието с помощта на парната машина ютия (на подходяща температура, пара) на обратната страна на дебелото кърпа и отново гладките. Опъвам го и поставяне на стойка за откидывания преди 3-4 дни, тя също работи. (Или го преместете и спокойно сложете, придавив тежки предмети в продължение на няколко дни.) Добър съвет : 1. Моля, разберете, че всеки от екрана на компютъра е различен, така че цветовете могат да се различават леко.Ние направихме всичко възможно, за да се даде цветно описание на всеки материал.И всичките ни снимки са направени с реални обекти. Препоръчително е да използвате светлини-светкавица, за да сте сигурни, че можете да получите перфектен ефект, трябва да се прави разстояние преди фон.

Опции за продукта

Свързани продукти