.

.

Комплект за създаване на колажи witibo за естетиката на стените 60 Снимки - Комплект за Създаване на колажи за декор на Стаята в общежитието Мечтательного Син цвят за с?

Комплект за създаване на колажи witibo за естетиката на стените 60 Снимки - Комплект за Създаване на колажи за декор на Стаята

BGN 9.47

Наличност
На склад

? ВИСОКО КАЧЕСТВО : Вашият комплект за миксиране, отпечатани на 250 g / m2, за да се гарантира възможно най-високо качество!Вашите снимки ще изглеждат перфектно дълги години! ? САТЕН УКРАСА : плакати ще бъдат невероятно изглежда на стената, и не е нужно да се притеснявате за някакви странни отражениях.Просто чисто, гладко матово покритие!. ?АДАПТИВНИ : вие решавате, дали искате да прикачите ги към стената, поставете в рамка или да се мотае!Вашите отпечатъци ще изглеждат зашеметяващо, независимо от начина, по който сте избрали!. ? СПОКОЕН СИН : Вашият комплект за миксиране подходящ за всички интерьерам спални!Той има мек син нюанс, който не се развалят декор на вашата стая. ? ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Комплект за създаване на колажи вече се предлага в красива опаковка в най-очарователната кутия.Това ще се превърне в чудесен подарък за девчушек-юноши и млади жени!. ? ВИСОКО КАЧЕСТВО : Вашият комплект за миксиране, отпечатани на 250 g / m2, за да се гарантира възможно най-високо качество!Вашите снимки ще изглеждат перфектно дълги години!. ? САТЕН УКРАСА : плакати ще бъдат невероятно изглежда на стената, и не е нужно да се притеснявате за някакви странни отражениях.Просто чисто, гладко матово покритие!. ?АДАПТИВНИ : вие решавате, дали искате да прикачите ги към стената, поставете в рамка или да се мотае!Вашите отпечатъци ще изглеждат зашеметяващо, независимо от начина, по който сте избрали!. ? СПОКОЕН СИН : Вашият комплект за миксиране подходящ за всички интерьерам спални!Той има мек син нюанс, който не се развалят декор на вашата стая. ? ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Комплект за създаване на колажи вече се предлага в красива опаковка в най-очарователната кутия.Това ще се превърне в чудесен подарък за девчушек-юноши и млади жени!.Комплект Blue Edit collage kit - това е колекция от нежно-сини и мечтательных естетически снимки за подобряване на вашето пространство.Щампи ще бъдат толкова сладък страхотно на стената на вашата спалня, окачени над нашата маса, поставена в рамка, или просто използва като материал за албум!Плакати VSCO може да наслаивать и променят, за да им е свободна форма.

Опции за продукта

Свързани продукти