.

.

Лъскав калъф MILPROX, Съвместим с iPhone SE 2022, 8 iPhone и iPhone 7 4,7 , с Блестящи побрякушками, 3-Слойный Хибриден Защитен Мек калъф за телефон за iPhone SE 2022 3-то поколение и iPhone 7/8 - Зла?

Лъскав калъф MILPROX, Съвместим с iPhone SE 2022, 8 iPhone и iPhone 7 4,7 , с Блестящи побрякушками, 3-Слойный Хибриден Защитен

BGN 1.00

Наличност
На склад

MILPROX е Съвместим с i Phone SE 2022 и i Phone 7 и 8 i Phone Съвместимост : Калъф, идеален за i Phone 7 4,7 "(2016 г), i Phone 8 4,7" и i Phone SE 2022 3-то поколение. Стил с блясък и искорками : Переливающийся на слънцето милиони искри твърди блясък (без течност) не се разпада и безопасен за децата.Тънък и напълно сигурен : Калъф bling е проектиран като броня от TPU с дебелина от 1,0 mm около екрана и броня с дебелина 2,0 мм, защита на задната камера.За вашето удобство. също така има точни деколтета за високоговорители, портове за зареждане, аудиовыходов и бутони.Бутони, затваряне калъф и нажимаемые е толкова лесно, колкото и оригинални, точни деколтета ви позволяват да зареждате устройството, без да махате своята практика.Задната част на своята практика може да се придържаме към телефонен пръстен от всякакъв вид, но не на фишове от всеки улавяне или твърда равна повърхност.MILPROX предлага за замяна в рамките на целия срок на служба и приятелско обслужване на клиенти. моля, обърнете се към продавача всеки път, когато имате нужда от помощ.Въпроси и отговори клиенти могат да ви помогнат да се вземат предвид някои съображения, свързани с защита : .Въпрос : Има ли калъф повдигна ръба на около камерата, която може да попречи на поцарапывание на обектива при полагане на задния панел?.О : Да, когато поставите калъф разположен на задния панел, обектива на камерата не докосва повърхността, върху която ще го поставите. Въпрос : Навън е мек или от твърда пластмаса?.Отговор : Той е пластмасов, но е доста гъвкав.Това е добре предпазва телефона ми.Безжична зареждане : . Въпрос : Трябва ли да бъдат отстранени от това дело за безжично зареждане на телефона ми?. О : на Този калъф поддържа безжична зареждане, няма да се налага да се покриват при използване на безжично зарядно устройство.Поставка за телефон.Въпрос : блести ли отвън?Аз искам да поставя на своя телефон, стойка за телефон, но на мен ми трябва, за да повърхност на корпуса е гладка.

Опции за продукта

Свързани продукти