.

.

Неонова реклама с Vinray Sailor Moon Котка, неонова реклама с шарени аниме големи размери 13*12 инча лилава котка, жълта Луна С бутон на затъмняване, неонова реклама Magic Moon Кот?

Неонова реклама с Vinray Sailor Moon Котка, неонова реклама с шарени аниме големи размери 13*12 инча лилава котка, жълта Луна С бутон

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Специален дизайн】 неонова реклама Vinray sailor moon ще ви пространство, една мека светлина знак ще създаде непринудена и романтична атмосфера, ще ви позволи да се отпуснете и да се отпуснете, ще направи вашето парти артистичен 13 * 12 инча, преносими, която може да вземете със себе си навсякъде. 【Лесна употреба】 Два предварително просверленных дупки на висококачествена прозрачна гърба за по-удобно захващане (включени в комплекта подвесная верига) Проводник с дължина 150 см (60 инча) е снабден с 3 интелигентни бутони, средният бутон управлява от ключ, а бутоните "Нагоре" и "надолу" позволяват регулиране на яркостта (10%-100% ).Неонова реклама има захранва от USB порт и може да се използва с мобилни източник на захранване или зареждане на компютъра, широк спектър от приложения, може да се използва по всяко време и на всяко място. 【Сигурност и премия 】 Ние сме професионален производител на нестандартни неонови табели с над десетгодишен опит, те са изработени от полистирол, са безопасни и трайни, не са шумни, не се нагрява и не са изложени на риск от счупване на стъкло, очаквания експлоатационен живот от 50 000 часа.Led неонови лампи, се изчисляват на ниско напрежение 5 и са енергоспестяващи. 【Широко приложение】 Неонова реклама Vinray moon котка може да е подход за дизайн на спални, класната стая, а също така се използват за декорация на стени спални, игри стая, офис, магазин.Това също е чудесно бижу за Коледа, Нова година и други празници.Тази светещ знак и ще се превърне в грандиозно артистичен подарък за вашите деца / приятели. 【Сигурност покупки】 Ние предлагаме гаранция от една година и за връщане на парите в рамките на 30 дни без да посочва причините за това.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи. 【Специален дизайн】 неонова реклама Vinray sailor moon ще ви пространство, една мека светлина знак ще създаде непринудена и романтична атмосфера, ще ви позволи да се отпуснете и да се отпуснете, ще направи вашето парти артистичен. 13 * 12 инча, преносими, която може да вземете със себе си навсякъде. 【Лесна употреба】 Два предварително просверленных дупки на висококачествена прозрачна гърба за по-удобно захващане (включени в комплекта подвесная верига) Проводник с дължина 150 см (60 инча) е снабден с 3 интелигентни бутони, средният бутон управлява от ключ, а бутоните "Нагоре" и "надолу" позволяват регулиране на яркостта (10%-100% ).

Опции за продукта

Свързани продукти