.

.

Кофи за Боклук AYMAYA, Кофа за Боклук с Торба За боклук, Творческа Кофа за Боклук, За да Хол, Спалня, Кух Кошчето за боклук За Съхранение на Боклука, кофата за Боклук (Цвя?

Кофи за Боклук AYMAYA, Кофа за Боклук с Торба За боклук, Творческа Кофа за Боклук, За да Хол, Спалня, Кух Кошчето за боклук

BGN 0.67

Наличност
На склад

☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почиститеПрах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода.Вътрешната повърхност на кофи и гладка, тя може лесно да се измиват, дори ако храната да проникне вътре. ❥Когато имате нужда от смяна на торбичката за боклук, само трябва да отворите капака на кошчето на резервоара и вдигна въжето на торбата за боклук, за да търся директно, без да докосвате до ръба на торбата за боклук. ❥ Това е кофа за боклук хваща окото със своята стилна и уникална тапицерия и е разработен за подобряване на съществуващия декор;. ❥Мека поролоновая уплътнение на дъното защитава подове от драскотини или щети. ☑ Широко се използва : може да го поставите на много места, като например хол, офис, една спалня, санитарен възел, кухненски бокс, под масата или мивката.Освен това, вие можете да го използвате за съхранение на малки предмети, като играчки и книги, или за опаковане на препарати за баня и кухня.Отваряне и затваряне без функция cover Functiontrash ви позволява да използвате материални сцена за домашна употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти