.

.

Монтиране на стена за един обектив за телефотография Wyze Cam OG и Wyze Cam ДВ, Защитен От атмосферни влияния Защитен калъф за носене и Регулируема на 360 Градуса Монтиране н?

Монтиране на стена за един обектив за телефотография Wyze Cam OG и Wyze Cam ДВ, Защитен От атмосферни влияния Защитен калъф за носене

BGN 5.33

Наличност
На склад

[Професионален дизайн] - Монтиране на стена е съвместимо само с телеобектив Wyze Cam OG и Wyze Cam OG, не е съвместимо с Wyze Cam V3 и други камери Wyze (Забележка : Камерата Wyze в комплекта не са включени). [Гъвкаво монтиране на камери Wyze] - Завъртане на 360 ° и регулиране на наклона на 90 °, нагласете го на всеки ъгъл, който ви харесва.Това е планина Wyze Cam OG може да осигури безопасен зрителен ъгъл в дома си, без да преставаме сляпа зона. [Кутията Wyze Cam OG] - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса и алуминий, се отличава със стабилност и трайност.Той предпазва вашата камера за сигурност wyze от всички видове потенциални повреди, като проливни дъждове, снежни бури и патологични топлина. [Широко приложимо] - Монтажен комплект Wyze Cam OG подходящ за инсталация в градината, на стената, отвътре и отвън на помещенията и т., Не влияе върху нощно виждане и двупосочен звук, това ще ви помогне да гледате на вашия дом през деня или през нощта. [Mailto съдържа] -1 х монтиране на стена за Wyze Cam ДВ, 1 * Пластмасов корпус, 1 комплект * винтови аксесоари.Ако липсва някаква подробност или има проблем с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти