.

.

Синтетично Въже на лебедка 5/16 Инча x 50 метра 8300 Паунда с Черна Защитни Облицовки за лебедки едно ATV, UTV SUV Тросовый Кабел (Червен)

Синтетично Въже на лебедка 5/16 Инча x 50 метра 8300 Паунда с Черна Защитни Облицовки за лебедки едно ATV, UTV SUV Тросовый Кабел

BGN 20.84

Наличност
На склад

Синтетично въже на лебедка размер 5/16 " x 50 метра (6,5 mm x 15 m) якост на въжето на лебедката на разликата в средно 8300 паундаСверхпрочный найлонов колан : Синтетичен кабел е изработен от 12 нишки, заплетенных от ултра силна найлон, сверхпрочный, но лек и е с минимално разтягане, найлонов въже на лебедка издържа на натоварването в средната 8300 паунда, изключително лек, безопасен и здрав, лесен за употреба, се свързва без резки перетираний.Черен защитен ръкав : дължина 1 м, е с траен защитен ръкав за защита срещу разнищване, прегряване и предпазва от изхлузване. синтетично въже с размер 5/16 инча х 50 фута, устойчиви на корозия и влагозащите, uv радиация, химикали и атмосферни влияния, изработен от материал СВМПЭ.Включително метална накладку за очите, сабя.Ефективност : По-достъпна и много по-безопасно традиционните стоманени въжето, той е отличен за джипове, лебедки едно ATV, UTV, камиони, лодки и т. е Готов за вашите лебедки едно ATV, UTV, камиони, лодки, автомобили през всички лоши условия.За отлично за закрепване на куката с превъзходна износоустойчивост. черен защитен ръкав с дължина 1 м, се предлага с высокопрочным защитен ръкав за защита срещу разнищване, прегряване и предпазва от изхлузване.Синтетично въже е изработен от 12 нишки ултра силна найлон в оплетке, сверхпрочный, но лек, с минимално разтягане, изключително лек, безопасен и траен, с тях лесно да се справят, сращивать без резки перетираний.Синтетично въже за лебедка премиум клас- изработен е от синтетични влакна, притежава висока устойчивост на uv радиация и химически вещества, клаусекер дори и при температури по-ниски от -20 градуса по Целзий.Лесен, но здрав - много е лек, той плува във вода, не скручивается и не истирается. Заплетено 12 направления.Избягвайте огъване, усукване или разцепване.Дължина : 50 метра. Материал : синтетични влакна. Гилза от неръждаема стомана за закрепване на една кука.Защитен ръкав : Предотвратява прегряване, приплъзване на неравни или остри повърхности.

Опции за продукта

Свързани продукти