.

.

Синтетично Въже на лебедка TYT 1/4 x 50', въжето на лебедката тегло 8500 кг от Защитни облицовки и Наперстком за Повдигане и теглене на Въже на Лебедка UTV ATV (зелен)

Синтетично Въже на лебедка TYT 1/4 x 50', въжето на лебедката тегло 8500 кг от Защитни облицовки и Наперстком за Повдигане и теглене на Въже

BGN 3.00

Наличност
На склад

? Ръководство по размер на въжето на лебедката TYT : Синтетичен въжето на лебедката за 1/4 "x 50 фута (6 mm x 15 m) якост на въжето на лебедката на разликата в средната 8500 паунда, цвят на въжето на лебедката polaris - зелен ? Сверхпрочная конструкция : Изработени от 12-нитного плетеного ултра силна найлон с впечатляваща спукването способност в 8500 паунда. ? Защитно покритие премиум-клас : нейлоновое покритие, трайно към uv радиация и химически вещества, предпазва от износване, въздействие на слънцето, прегряване и корозия, ефективно удължаване на срока на експлоатация на синтетично въже. ?Съотношение между цена и качество : По-достъпен, сигурен и издръжлив в сравнение с традиционните стоманени въжета, са подходящи за ванове, джипове, атв, джипове, лебедки, камиони, лодки и автомобили Ramsey. ? 100% удовлетвореност : Ние непрекъснато обновяваме нашите обзавеждане за възстановяване и следпродажбено обслужване, за да ви осигури 100% удовлетвореност и впечатления от покупката си. ? Ръководство по размер на въжето на лебедката TYT : Синтетичен въжето на лебедката за 1/4 "x 50 фута (6 mm x 15 m) якост на въжето на лебедката на разликата в средната 8500 паунда, цвят на въжето на лебедката polaris - зелен. ? Сверхпрочная конструкция : Изработени от 12-нитного плетеного ултра силна найлон с впечатляваща спукването способност в 8500 паунда. ? Защитно покритие премиум-клас : нейлоновое покритие, трайно към uv радиация и химически вещества, предпазва от износване, въздействие на слънцето, прегряване и корозия, ефективно удължаване на срока на експлоатация на синтетично въже. ?Съотношение между цена и качество : По-достъпен, сигурен и издръжлив в сравнение с традиционните стоманени въжета, са подходящи за ванове, джипове, атв, джипове, лебедки, камиони, лодки и автомобили Ramsey. ? 100% удовлетвореност : Ние непрекъснато обновяваме нашите обзавеждане за възстановяване и следпродажбено обслужване, за да ви осигури 100% удовлетвореност и впечатления от покупката си.

Опции за продукта

Свързани продукти