.

.

ДЖАН Ултра Меки Абсорбиращи Подложки за баня от Микрофибър, Нескользящие, Миещи за Баня, Душ, отвора на вратата в Хола -Кафяв 50x150 см (20x59 инча)

ДЖАН Ултра Меки Абсорбиращи Подложки за баня от Микрофибър, Нескользящие, Миещи за Баня, Душ, отвора на вратата в Хола -Кафяв

BGN 3.33

Наличност
На склад

Супер мека : Изработен от плътен и кадифен микрофибър от Шенилна, ще краката Си изключителен комфорт и усещане за масаж, ще превърнат вашата баня в дома, спа оазисСВЕРХПОГЛОЩАЮЩИЙ И БЫСТРОСОХНУЩИЙ МАТЕРИАЛ : изработена от хиляди отделни влакна от микрофибър с високо дрямка, плътни тъкани от шенилна Помага да предпазите вашата подове от капки вода, когато излизаш от душа, джакузи, вана или се готвите у мивки.Имат противоплъзгаща основа : Тази устойчива на плъзгане в основата на почти не се плъзга по повърхността на пода, така че тя няма да се плъзга, което ви гарантира по-голяма сигурност и уют.Машинно пране : Как микрофибър от шенилна, така и слой от PVC, използвани в черга, предназначени за машинно пране, за отстраняване на петна.За разлика от други марки, където гумена основа, има тенденция да се люпи след няколко пранета.За постигане на най-добри резултати изперете в студена вода и леко ги в пералнята на слаб огън. 100% гаранция за връщане на парите : Ако не са доволни от стока, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви възстановим 100% от парите, без въпроси.Технически характеристики : Материал : шенилна Характеристики : 1. нашият подложка за баня от синельной вълна съчетава нови технологии, които го правят по-мек и по-плътен. ще се насладите на усещането за мекота под краката си, която е успокояващо бариера между боса и студена земя. нашите постелки за баня - отличен избор за вашия домашен любимец, и кучетата могат да спят на тези ковриках. ще откриете, че вашият мил домашен любимец седи на тези меки възглавници, които могат да станат чудесен подарък за вашите прекрасни кучета и котки. нашите постелки за баня са сверхпоглощающую повърхност, която бързо се абсорбира много влага и запазва съдържащите се в нея влага.Това също помага да се отървете от мухъл.Нашите постелки за баня, изработени от солидна субстрат Tpr. Материал tpr едновременно гъвкав и здрав и издържа на многократна машинную пране.

Опции за продукта

Свързани продукти