.

.

Famibay 2 Бр. Кухненски Подложки Против Умора Мек Кухненски Подложка За Пода Нескользящий Водоустойчив Кафе Дизайн Избършете Поролоновый Кухненски Килим Подложки за ?

Famibay 2 Бр. Кухненски Подложки Против Умора Мек Кухненски Подложка За Пода Нескользящий Водоустойчив Кафе Дизайн Избършете Поролоновый

BGN 1.00

Наличност
На склад

10 мм, Мека, анти-умора и комфорт;Нескользящая субстрат;.Водоустойчив и маслостойкий;.Устойчива на петна, лесен за почистване;.Уникален красив кафе модел;.Дайте на комфорт, поддръжка и по-голямо удоволствие по време на готвене;. 【Мека опора】- Кухненски подложки от пяна с памет ефект, изработени от пяна с памет ефект PVC с висока плътност, които са изработени от материал с висока якост, гарантираща, че подложки запазват формата си дори и при продължително и интензивно използване.Осигурява мека подкрепа, облегчающую на напрежението в гърба, ставите и краката, както и осигурява комфорт по време на изпълнение на домашна работа или за готвене при мивка или котлони. 【Водоустойчиви материали премиум-клас, нескользящий мат в стил черно кафе, който добре се съчетава с модерен кухненски интериор в стил бохо /ретро, за да декорирате кухненски зони. 【Подложки против умора за кухненско пол】-В комплекта са включени меки кухненски подложки с дебелина 0,4 инча, комплект от 2 теми.Кухненски подложка и второ срещу умора размери : 17 "x 48" + 17"x 28", кухненски подложки famibay black coffee имат нескользящие, водоустойчиви характеристики, в зависимост от размера на специално помещение, можете да ги използвате като непромокаема подложка за кухненски мивки, мека подложка за кухненско пол, нескользящего подложка за кухненско пол, подложка за пране и много други за ефективна защита на пода. 【Мека опора】- Кухненски подложки от пяна с памет ефект, изработени от пяна с памет ефект PVC с висока плътност, които са изработени от материал с висока якост, гарантираща, че подложки запазват формата си дори и при продължително и интензивно използване.Осигурява мека подкрепа, облегчающую на напрежението в гърба, ставите и краката, както и осигурява комфорт по време на изпълнение на домашна работа или за готвене при мивка или котлони. 【Водоустойчиви материали премиум-клас, нескользящий мат в стил черно кафе, който добре се съчетава с модерен кухненски интериор в стил бохо /ретро, за да декорирате кухненски зони. 【Подложки против умора за кухненско пол】-В комплекта са включени меки кухненски подложки с дебелина 0,4 инча, комплект от 2 теми.Кухненски подложка и второ срещу умора размери : 17 "x 48" + 17"x 28", кухненски подложки famibay black coffee имат нескользящие, водоустойчиви характеристики, в зависимост от размера на специално помещение, можете да ги използвате като непромокаема подложка за кухненски мивки, мека подложка за кухненско пол, нескользящего подложка за кухненско пол, подложка за пране и много други за ефективна защита на пода.

Опции за продукта

Свързани продукти