.

.

Въжета За Маски за лице Cusvuevi, Титуляр Маска Регулируема Каишка за Маска с Клипове, на Притежателя на Колиета за Лице, Каишка за Жени, Мъже, Удобен За врата, Маска за л?

Въжета За Маски за лице Cusvuevi, Титуляр Маска Регулируема Каишка за Маска с Клипове, на Притежателя на Колиета за Лице, Каишка за Жени, Мъже,

BGN 40.35

Наличност
На склад

7 бр разноцветни ленти; Дължина на каишка за маска е 25,5 инча (65 cm), дължина в сгънат вид е 12,25 инча (32,5 см), а теглото е 0,18 грама (5,3 g), подходящ за всички. 【Функция дантела】Дантела може да предотврати подхлъзване и загуба на предмети, той е в регулация, подходящ за всякакъв размер врата. 【Дайте ушите си да се отпуснете и лесно дишане】 Този каишка с катарама за преминаване на бутона ви позволява да затегнете елементи на врата си или задната част на главата и освободи ушите си. 【Дизайн и материал】 Многоцветни цвят-стилен дизайн, ниско тегло, екологично чист териленовый гъвкав материал, лесен за почистване, не причинява алергии, идеален за главата и шията.Купи с увереност - за задоволяване на нуждите на клиентите е наш основен приоритет.Ако има някакви проблеми с покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема.Ние ще се опитаме да ви предоставим най-добрите ни услуги и гарантираме връщане на парите.

Опции за продукта

Свързани продукти