.

.

Машина за производство на етикети, E1000 с 31 опаковка 231 лента за етикети, Ръчен Преносим принтер за етикети с панделка, QWERTY клавиатура, Лесен за използване, с множеств?

Машина за производство на етикети, E1000 с 31 опаковка 231 лента за етикети, Ръчен Преносим принтер за етикети с панделка, QWERTY

BGN 1.33

Наличност
На склад

[Удобен настолен принтер за етикети] Этикетировщик Mark Domain оборудван с лесен QWERTY-клавиатура за по-лесна употреба и бързо набиране на текстОсвен това, смарт-ключовете едно натискане на бутон за извикване на често използвани функции директно от клавиатурата, което отговаря на нуждите на предоставянето на мощните функции на 22 езика с повече от 940 символи, 4 рамки и 3 полета надписи и т. [Широко приложение] Устройство за вземане на етикети Mark Domain E1000 е универсална машина за организацията, тъй като тя преносими и е идеална за дом, офис, училище, индустриална зона, магазин, склад, лаборатория, градина. Може да се използва за направата на лични вещи, буркани, кухня, килер, кабели, стаи за домашни любимци, бебешки аксесоари, детски играчки, празнични украси, основните средства за офис и много други. [Съвместимост с различни панделки] Устройство за вземане на етикети е съвместимо с этикеточными панделки Brother P-Touch TZe и промишлени етикети с размер до 12 mm от различни материали и цветове.Принтер за етикети идва с 1 бр. лента за етикети AZe-FX231, която притежава висока адхезия; и устойчивост на вода, uv, масло, избледняване и износване, което я прави идеална за използване в и извън помещения.За да се предотврати засядане на лентата за этикетирования моля, преди отпечатване се уверете, че някакъв край на лентата държат до изходно дупката этикетировочного устройство. [Съвети за запазване на лентата] за Да запазите лентата с етикети, изберете "Стесняване" на полето на етикета в настройките и редактиране на няколко копия, за да едновременно да получават различна лента.Изборът "за Включване на рязане" в настройките позволява на принтера да ви докладва за необходимостта от ръчно рязане след всяка печат.Едновременно непрекъснато редактиране на различни етикети, с последващо отпечатване намалява консумацията на празна лента преди всяка печат.Непрекъснато да отпечатате 9 еднакви копия, като натиснете едновременно shift + печат".

Опции за продукта

Свързани продукти