.

.

Количка за колички Yardwe Мебелни колела Мебелни колела, Колела за боклуци кошчета, 2 Комплекта Джанти за боклук резервоарите за течно гориво с Кух вал Колела за мебел?

Количка за колички Yardwe Мебелни колела Мебелни колела, Колела за боклуци кошчета, 2 Комплекта Джанти за боклук резервоарите за течно

BGN 26.20

Наличност
На склад

【Колелата за подмяна на боклуци резервоара】 Тези колела са изработени от пластмаса и каучук, леки и практични 【Колелата за подмяна на боклуци резервоара】Той е достатъчно тиха, така че е подходящ за помещения, в чувствителни към шума, като детски градини, болници, старчески домове, офиси и училищни сгради. 【Колелата за подмяна на боклуци резервоара】вие можете лесно да инсталирате на вашия загубеняците, така че да можете да го инсталирате, без много усилия. 【Колелата за подмяна на кошчета за боклук】 Проста конструкция за удобно използване, както и кофи за боклук надеждно закрепена и не случайно падане. 【Колелата за подмяна на боклуци резервоара】 Тези джанти ще облекчи маневриране на вашите мусорным резервоар, ще се повиши ефективността за събиране на отпадъци и ще спестите време.Описание - Това може да намали натоварването на служителите на тежки товари, а това означава подобряване на ефективността на работа.Характеристики - Цвят : Случаен цвят. Материал : Пластмаса. - Размер : 18,00x8,00x8,00 см/7,07x3,14x3,14 инча.Пратката включва 4 * гумени колеса2 * 48 см кух вал.

Опции за продукта

Свързани продукти