.

.

DOITOOL 4 бр. Дизайн от Алпака, Маркери за вино, чаши за Вино, Творчески Id чаши, Вечерни Чаши за вино, standalone, маркировъчна издател (Случаен цвят)

DOITOOL 4 бр. Дизайн от Алпака, Маркери за вино, чаши за Вино, Творчески Id чаши, Вечерни Чаши за вино, standalone, маркировъчна издател

BGN 2.67

Наличност
На склад

Уникален дизайн на форма и лекота на използванеИзработен от висококачествен хранителен силикон, е безвреден за здравето.Използвайте маркери на бокалах за вина, и да можете бързо да намерите желаната напитка в хаотичных джунглата партита. за корпоративни събития, ресторанти западна кухня, партита, KTV, коктейли, братство, барове, нощни клубове, семейства, сватби и т. Изберете си една чаша или бутилка с маркери за червено вино в забавна, свързани с темата на партито.Описаниеукрасьте си чаша за вино нашите креативни винени маркери!Тези маркери за напитки са подходящи за нанасяне върху чаши, стъкла, огледала или всяка гладка повърхност.Направете си парти хит, очаруйте своите гости и се уверете, че напитките не са побъркани.Характеристики - Цвят : случаен. - Материал : силикон. - Размер : около 1, 5x1x0, 5 см - Изработен от висококачествен хранителен силикон, е безвреден. - за корпоративни събития, ресторанти западна кухня, партита, KTV, коктейли, братство, барове, нощни клубове, семейства, сватби и т. - Изберете своя чаша или бутилка весели маркери за червено вино, свързани с темата на партито. - Уникален дизайн на форма и лекота на използване. - Използвайте маркери на вашата чаша за вино, и да можете бързо да намерят своя напитка на случаен джунглата партита.Опаковката включва 4 маркер за вино, чаши за вино модел от алпака.

Опции за продукта

Свързани продукти