.

.

FITNESS YOUTH LAT Прибиращ се греда с D-образна дръжка, щипка за кабел, Кабелни глави за фитнес зала, Домашен фитнес зала, бурканче за бар Помага на любителите на фитнеса изг?

FITNESS YOUTH LAT Прибиращ се греда с D-образна дръжка, щипка за кабел, Кабелни глави за фитнес зала, Домашен фитнес зала,

BGN 3.33

Наличност
На склад

➤ Чудесен материал : дръжка D е изработена от неръждаема стомана с текстурирана повърхност, която не се плъзга, не ръждясва, за летвата е удобно да се хванете, когато се използва, тя не се плъзга с места, защита на вашите ръце ➤УНИВЕРСАЛЕН ДИЗАЙН : Тросовая писалка за употреба с битовите гребными фитнес уреди, аксесоари за фитнес, поливни за тросовых шайби за фитнес и т. начинаещи и опитни атлети могат да го използвате у дома или в центрове за отдих и спортни клубове. ➤БАЛАНСИРАН КОМФОРТ : Прибиращ клин, Lat, която ергономичен и здрав захват по време на тренировка, осигурява балансирано усилие за двете ръце, когато се свързвате с всяко тренажеру в салона, осигурявайки ви комфорт. ➤ ЦЯЛОСТНА НАТРУПВАНЕ на МУСКУЛНА МАСА : можете да свържете ръкохватката към различни тренажерам в зависимост от вашите нужди. обучение на вашия бицепс, трицепс, рамене и гръб.Като например флексия на бицепса, отдръпването трицепс, отдръпването на ширина, гребане, полет. ➤ Елементи на пратката : В помещение съдържа дръжка d * 2. универсален дизайн подходящ за повечето кабелни системи, можете да използвате едно или и двете, в зависимост от вашите нужди.Списък на пакетите : D-Образна дръжка * 2 Единични размери : (5,7 инча * 5.9 инча) Тегло : (1,3 кг) Характеристики:Това е изключително здрава дръжка, изработена от неръждаема стомана, устойчива на плъзгане конструкция, не ръждясва.Друго е лесен за използване и използва изпитан метод за развитието на максимална сила на захващане, начинаещи и опитни атлети могат да го използвате у дома или в здравни центрове и спортни клубове, подходящи за всички нива на физическа подготовка и умения.и двата D-образна ръкохватка за балансирано натоварване на мускулите на двете страни, съсредоточете се върху трехглавой мускул и мускулите на задната повърхност на ръцете, включително : трицепс, бицепс, гръб, рамене, натиснете.

Опции за продукта

Свързани продукти