.

.

Toyvian 10 бр., Скъпа Кутия за Сухо мляко, Пътен Контейнер за Закуски, Контейнер за Закуски, Контейнер-Диспенсер, Контейнери за Детски Закуски, Контейнери за Закуски за Б?

Toyvian 10 бр., Скъпа Кутия за Сухо мляко, Пътен Контейнер за Закуски, Контейнер за Закуски, Контейнер-Диспенсер, Контейнери

BGN 0.33

Наличност
На склад

пластмаса, силиконКонтейнер за закуски : Преносим и лек, удобен за пренасяне и се съхранява в чантата си, за да излезете навън или пътуване.Контейнер за пътуване : Контейнери за детски мляко оборудвани за лесен достъп, както и разделители са предназначени за отделяне на продуктите един от друг, за да запазят чисти.Кутия за детски закуски : контейнер може да се използва за съхранение на сухо мляко, плодове, детски закуски. Контейнер за закуски за пътуване : Малки и леки, но с голям капацитет на контейнера за съхранение на мляко на прах може лесно да се пренасят, което улеснява вашите пътувания и използване на открито.Контейнер за закуски : Кутия за сухо мляко е направена от висококачествен материал, който е безопасен за употреба от деца.Пратката е списък на топ 10 x Държачи за мляко 10 x Характеристики - Размер : 12,50 X9,50 X10,50 см / 4,91 X3,73 X4 кутия за бебешка храна. -Материал : полипропилен, силикон контейнер за съхранение на детска храна / - Цвят : лилаво-розово контейнер за съхранение на мляко - Контейнери за детски мляко оборудвани за лесен достъп, както и разделители са предназначени за отделяне на кутии за детски закуски-от кутии за съхранение на храна в чисти. - Кутия за мляко направена от висококачествен материал, който е безопасен за малки деца, при използване на притежателя за съхранение на мляко. Контейнер за мляко, подвижна, може да бъде за мляко, плодове, закуски и т., стойка за бебешка храна. - Контейнер за детски мляко с херметически капак и подложка за защита на мляко или на храните от попадане на влага. - Малък и лек, но с голям капацитет на контейнера за съхранение на мляко може лесно да се пренасят, което улеснява вашите пътувания и използване на открито.Описаниетоваров Детски контейнер Търсите здрава кутия за съхранение на мляко за вашето дете?Вие искате, за да получи храна на детето ви е по-удобно?Обърнете внимание на този преносим кутия за съхранение, лек и удобен, в переноске.

Опции за продукта

Свързани продукти