.

.

Toddmomy Дървен Декор, Декорация за Деца, Декор за деца, Дървени Фотокарточки с Постижения, 1 Комплект, Детска Плоча, Дървена Табела С Обявяването на Раждането, крайъгъл?

Toddmomy Дървен Декор, Декорация за Деца, Декор за деца, Дървени Фотокарточки с Постижения, 1 Комплект, Детска Плоча, Дървена Табела

BGN 2.00

Наличност
На склад

ДървоЛесен и удобен : Лесен за използване, можете да го използвате с увереност, просто по структура, него не е лесно да се деформира. практичност : Подходящ за запис на живот, фотография, а също и за снимки на новороденото на паметта.Основни моменти : ще Остави щастливи, незабравими, скъпоценни и смислени снимки на вашето бебе, могат да се използват за топло запечатления всеки въздействащ момент дванадесет дете. : Правете снимки за вашето дете, за него или за нея, е чудесен инструмент за подпори за снимане и запис на растеж.Чудесен подарък : И това може да бъде добър избор за подарък за едно незабравимо подпори със снимка на растежа на новородените на възраст една година.Лесен и удобен : Лесен за използване, можете да го използвате с увереност, просто по структура, него не е лесно да се деформира. практичност : Подходящ за запис на живот, фотография, а също и за снимки на новороденото на паметта.Основни моменти : ще Остави щастливи, незабравими, скъпоценни и смислени снимки на вашето бебе, могат да се използват за топло запечатления всеки въздействащ момент дванадесет дете. : Правете снимки за вашето дете, за него или за нея, е чудесен инструмент за подпори за снимане и запис на растеж.Чудесен подарък : И това може да бъде добър избор за подарък за едно незабравимо подпори със снимка на растежа на новороденото на възраст една година.Характеристики - Цвят, Цвят на дърво - Материал; Размер на форми "на Дърво - месеци"; 23.- Дължина форми на седмица; 19 виж - Дължина форми Years; 18 виж - Дължина форми дни; 16 виж Опаковката включва 1 комплект картички за новородени бебета.

Опции за продукта

Свързани продукти