.

.

Toyvian 20pcs Пластмасови Пътни конуси Мини Пластмасови Пътни конуси Пясък Маса Пътни Конуси Строителна парти Пътни Конуси Пластмасови пътни конуси (Случаен стил)

Toyvian 20pcs Пластмасови Пътни конуси Мини Пластмасови Пътни конуси Пясък Маса Пътни Конуси Строителна парти Пътни Конуси Пластмасови

BGN 3.39

Наличност
На склад

??【Материал премиум-клас】 Тези миниатюрни пътни конуси са изработени от висококачествена пластмаса за трайност и употреба ??【Лека и стабилна дизайн】Благодарение на гъвкавост и компактния си размер, мини конструктори лесно да държи в ръцете си и удобен за носене. ??【Детски образователни играчки】 Ярки цветове и подпори за препятствия позволяват на децата лесно да се запомни това.Тези пътни конуси - чудесен подпори за изучаване на децата на правилата за движение. ??【Широко приложение】 Тези хубави и смислени мини-пътни конуси може да се използва за много случаи, като например парти, декорация детски партита, подарък за децата.Също така той може да се използва като симулационен модел сцена за демонстрация на трафика. ??【Чудесен подарък за деца】 Художествени играчки за малки деца, образователна играчка за подарък.Децата могат да създават творчески връзки с други неща, които могат да разширят своето въображение и съзидание.Описание Цвят : червен.Материал : пластмаса. идеални за детски партита и обществени събития.Може да се използва като инструмент за популяризиране на сцени за моделиране на движението по пътищата.Пакетът включва 20 x изискване за пътни прегради.

Опции за продукта

Свързани продукти