.

.

SEWOART 1 бр. Панта за кутии, Панти За Кухненски шкаф Реколта Ковчег За Бижута Ретро Декор Дървена Ковчег Панта Старинни Месингови Панти Ковчег За Бижута Линия Дървена ?

SEWOART 1 бр. Панта за кутии, Панти За Кухненски шкаф Реколта Ковчег За Бижута Ретро Декор Дървена Ковчег Панта Старинни Месингови Панти Ковчег

BGN 10.36

Наличност
На склад

БРОНЗОВА КОНТУР С НАДПИС - Коробчатая панти Панти износоустойчивост, лесна за инсталиране и използванеАНТИЧНИ МЕСИНГОВИ ПАНТИ ЗА КАБИНЕТ - Те са произведени от латунного материал, трайни и трайни, не ръжда лесно.СЕКРЕТНИ ПАНТИ - ?Лесна инсталация : 6 монтажните отвори на всяка линия, удобно и лесно използване с мини-линия и на подходящо местоположение на сменяеми винтове.ПАНТА ЗА ДЪРВЕНА КУТИЯ - Удобен и лесен монтаж, компактни размери и дълготрайност.МЕСИНГОВИ ПАНТИ-Панти за кутии Продуктът осигурява бърз и лесен монтаж, лесна за използване, подходящ за украса.Пратката включва 1 x контур Характеристики - Цвят : Бронз реколта месингови панти. - Материал : Месинг-панти за кухненски шкафове. - Размер : Около 6,50 X6,30 X0,80 см / 2,55 X2,48 X0,31 инча панти за ъглов шкаф. - Продуктът може бързо и лесно да се определят в лесни за употреба, подходящи за декорация на вашата група в подкрепа на луксозни кутии. - Той е изработен от латунного материал, здрав и издръжлив, не ръждясва лесно линия за бижута. - Подходяща за подарък кутия за бижута, кутии за вино, луксозни кутии, калъф за шкафа и така нататък миниатюрни мебелни панти. - Превъзходна здравина и практичност, което ви позволява да го използвате като панта за ъглов шкаф term. - Панти се различават по якост, износоустойчивост, лекота и простота на настройка и използване на антични ключалката.Информация за продукта Панти за повишаване на кутии този продукт представлява антични линия, произведени от изискани материали, солидна и лесно деформируемую. декоративни линия разумни дизайн я правят по-удобни за употреба.Месингови панти Малки и изящни, те могат да служат като аксесоар за подарък кутия за бижута.

Опции за продукта

Свързани продукти