.

.

Система за почистване за Еднократна употреба, Четки за Тоалетна Effacera, Сменяеми Дюзи за Тоалетна, Смываемые Пресни Почистващи Средства за Чистач за Баня, Стартов ко?

Система за почистване за Еднократна употреба, Четки за Тоалетна Effacera, Сменяеми Дюзи за Тоалетна, Смываемые Пресни Почистващи

BGN 5.99

Наличност
На склад

【Елегантна система за почистване на тоалетната чиния във формата на лебед】 за Еднократна употреба система за почистване на четки за тоалетна извършва в симпатична форма на лебед, извита пръчка улеснява достъпа до всеки ъгъл на тоалетна за цялостно почистванеТова е декоративен начин за скриване на вашия ершик за тоалетна, уникална форма на лебед, който придава на банята малко повече индивидуалност.тоалетна чиния за цялостно почистване.Това е декоративен начин за скриване на вашия ершик за тоалетна, уникална форма на лебед, който придава на банята малко повече индивидуалност. 【За еднократна употреба тоалетна система】 Симпатичен аксесоар в банята!В комплекта е включена 1 пръчка за четка за тоалетна, 1 държач и 18 сменяеми дюзи. 【Накрайник за четка за тоалетна】Капачка е изработена от нес синтетични или изкуствени влакна, просто изплакнете мръсна уплътнение след отстраняване на петна от тоалетната. 【За еднократна употреба четка за тоалетна и баня】 Универсален комплект за почистване на баня е полезна и е уникален.Да се отърва от необходимостта за съхраняване на мръсни четка за тоалетна, е много проста за използване, осигуряване на дюза, търкат тоалетна чиния, я хвърлят в тоалетната чиния, за тоалетните, след като почистите тоалетната чиния и се оставя свеж аромат на лимон. 【Красиви подаръци и практичност】 за Еднократна употреба система за почистване на тоалетната четка във формата на лебед - това не е просто един добър помощник за почистване на вани, стъкла, огледала, но и произведение на изкуството за декориране на вашата баня.Прави вашата баня по-подреден и напреднали. 【Елегантна система за почистване на тоалетната чиния във формата на лебед】 за Еднократна употреба система за почистване на четки за тоалетна извършва в симпатична форма на лебед, извита пръчка улеснява достъпа до всеки ъгъл на тоалетна за цялостно почистване.Това е декоративен начин за скриване на вашия ершик за тоалетна, уникална форма на лебед, който придава на банята малко повече индивидуалност.тоалетна чиния за цялостно почистване.Това е декоративен начин за скриване на вашия ершик за тоалетна, уникална форма на лебед, който придава на банята малко повече индивидуалност. 【За еднократна употреба тоалетна система】 Симпатичен аксесоар в банята!В комплекта е включена 1 пръчка за четка за тоалетна, 1 държач и 18 сменяеми дюзи.

Опции за продукта

Свързани продукти