.

.

Късмет в намирането на колегите си по-добре от нас – Саркастични подарък по-добро колега BFF – Забавен подарък за сбогом за мъже и жени-шефове - Чаша за бърбън и скоч ?

Късмет в намирането на колегите си по-добре от нас – Саркастични подарък по-добро колега BFF – Забавен подарък за сбогом за мъже и

BGN 8.93

Наличност
На склад

ПОДАРЪК за КОЛЕГА, ЗА МЪЖЕ Или ЖЕНИ! - Ако търсите забавна идея за подарък, за да изненада своя колега, този чаша за уиски обем 11 грама - това, което ви трябваЕдин от 10 най-добрите подаръци бял слон струва по-малко от 25 долара.Идеална идея за подарък на най-добър приятел с чувство за хумор на мъжете и жените.ПОДАРЪК, КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА да ДАДЕ - Какво може да бъде по-добре, отколкото да сбогом на чаша хубаво уиски.Всеки път, когато те ще пият своя скъпоценен сок, те ще мислят за вас.Най-високо КАЧЕСТВО - Произведено в САЩ от материали с най-високо качество, които могат да гарантират неговия дълъг живот и постоянно удовлетворение на клиентите.Чаша за уиски, който може да осигури приятна вечер вечеря в продължение на години!.МОГАТ да се МИЯТ в миялна машина - Печат се прави отлични керамични мастило, които обжигаются при температура до 1200 градуса.Наистина траен отпечатък, който никога не поблекнет и няма да загуби своя сияние.ВНИМАТЕЛНО ОПАКОВАН - Всяка чаша за уиски coworker внимателно опаковани в здрава подарък кутия; гарантирано ще пристигне жив и здрав, с безплатна доставка през Prime.Най-накрая, идеален подарък, от които ще бъдете възхитени от всеки най-добър приятел-колега!Можеш ли да се Справя?Търсите . уникален подарък за най-добрата си приятелка по време на работа? . нещо, което те наистина ще се радвам да се използва всеки ден? .безпроблемно подарък, който красиво ще доставят до тяхната врата безплатно?Търсене свършва точно тук, точно сега, на нашите забавна чаша за уиски "на добър час в търсенето на колегите си по-добре от нас" обем на 11 грама!Достъпни Старомоден решение за подарък от Стъкло!Измисли оригинална идея за подарък може да се окаже трудна задача.Този подарък на колега - евтин подарък или аксесоар за уиски за всеки фен или ентусиаст (мъже или жени). Имате ли нужда от най-добрите стъклен подарък за мъже и жени, подарък за коледа, пълнител за отглеждане или за себе си, ние ще предоставим на вас.

Опции за продукта

Свързани продукти