.

.

Лъки Monet Памучен Вязаная Кошница за домашни любимци, Топло Оплетка Котешки Гнездо, Уютен Обнимашек за Кучета и котки (19,7 инча, тъмно-сиво)

Лъки Monet Памучен Вязаная Кошница за домашни любимци, Топло Оплетка Котешки Гнездо, Уютен Обнимашек за Кучета и котки (19,7 инча,

BGN 31.98

Наличност
На склад

❤ Мек материал : Плътен легла за домашни любимци са изработени от памук, смесени с полиестерПлетива ръчна изработка, супер лек и удобен, се грижи за кожата на вашите любимци. ❤ Мултифункционалност : Тази красива выглядящая ракита кошница - това е не само уютна кошче за вашия мил домашен любимец, но и може да се използва и като кошница за съхранение на домашен интериор, идеална за съхранение на играчки, стоки за домашни любимци и т. ❤ Инструкции за грижа : Машинно пране (моля, сложи го в пакет за пране), но ние препоръчваме да се пере на ръка, за да се запази по-мек и да удължи живота. ❤ Сладък дизайн кошница : Кръгла скъпа форма на кошница затопля вашите кучета и котки студена зима, вашия домашен любимец ще се радвате на уютна намеря в тази яслите.Прекрасен подарък за мил домашен любимец!. ❤ Удовлетвореност гаранция : Ние се стремим да предоставят висококачествени продукти и задоволително и навременно обслужване на клиентите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от някаква помощ. ❤ Лъки Monet – Топло тканая легло за домашни любимци ❤ Технически характеристики : Материал : полиестер-смес от памук Цвят : розов/син/светло сиво/тъмно сиво/мятно-зелен Информация за размери : 11,8 " : Диаметър 11.8 х височина 5,5" 15,7" : диаметър 15.7 х височина 6,7"19,7" : диаметър 19,7 "х височина 7,9" Mailto включва : 1 х кошница за домашни любимци Съвети : Актуален цвят може да се различават леко от снимките, поради различни настройки на монитора и на светлинния ефект.Моля, позволете отклонение на 1-2 см от ръчно измерване. ❤ Ние обещаваме, 100% гаранция за високо качество и удовлетвореност.ПРОСТО ГО КУПЯ СЪС СИГУРНОСТ! ❤.

Опции за продукта

Свързани продукти