.

.

StarTech.com 2-портов HDMI комутатор - Алуминиев корпус и поддръжка на MHL - 2x1 HDMI комутатор с поддръжка на 4K при честота 30 Hz – Включете HDMI (VS221HD4K)

StarTech.com 2-портов HDMI комутатор - Алуминиев корпус и поддръжка на MHL - 2x1 HDMI комутатор с поддръжка на 4K при честота 30 Hz – Включете

BGN 0.33

Наличност
На склад

Функционалност 2 ВХОДА 1 ИЗХОД : Превключване между 2 източници на HDMI на един дисплей HDMI изход с поддръжка на MHL и видео резолюция до 4 KЛЕСЕН ЗА работа : Този 2-портов HDMI комутатор има автоматично превключване за да се гарантира лесна работа.С помощта на емулация на EDID можете да постигнете максимална съвместимост с вашия дисплей и се насладете на тунинг "plug-и-play".НЕВЕРОЯТНО качество на КАРТИНАТА : Насладете се на впечатляващо качество на картината с поддръжка на 4 K UHD при честота 30 Hz. За максимална съвместимост видеомикшер 2x1 също така е обратно съвместим с HD 1080p.IR дистанционно управление : Този комутатор HDMI оборудван с IR дистанционно управление, което позволява дистанционно ръчно да изберете източник. -Съвместно използвайте телевизор или проектор 4 K с две различни източници на видео 4 K. -Работете съвместно с колеги, свързване на множество потребители на един дисплей и се налага да превключвате между различни устройства за въвеждане. -Използва се в приложения на Digital signage за показване на множество устройства-от източници в различно време. -Използвайте за домашно кино за да се свържете към телевизор четири аудио-и видео, като Blu-ray, кабелни / сателитни конзоли и компютри.Обърнете внимание на фирмена опаковка Star Tech, за да се уверите, че получавате оригинален продукт Star Tech. 1-2-Портов суич 4 K, HDMI. 1 дистанционно управление. 1 - Универсален захранващ адаптер (NA / UK / EU).

Опции за продукта

Свързани продукти