.

.

Набор от SITKA Farms с чипове от телешки бузи, посыпанными хранопровода (10 броя) + говеждо месо, Хрупкави пръчици 5 инча (50 броя) Специални дъвка за агресивни жевателей

Набор от SITKA Farms с чипове от телешки бузи, посыпанными хранопровода (10 броя) + говеждо месо, Хрупкави пръчици 5 инча (50 броя)

BGN 2.33

Наличност
На склад

? С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ на ПРОТЕИН И НИСКО СЪДЪРЖАНИЕ на МАЗНИНИ : Всяка говеждо пръчка се състои от протеини и други важни витамини за поддържане на здравословна диета на вашия четириног приятелЧипс от телешки бузи Sitka Farms с пищеводным сос внимателно се подготвят чрез отваривания и бавно сушене.Имайте в предвид, че тези чипове за бузите могат да имат силен аромат.Те са вкусни за вашето куче!!. ? ПОДДЪРЖАНЕ на ЗДРАВЕТО на ЗЪБИТЕ и ВЕНЦИТЕ - Чипс с говяжьими щечками - това е сигурно жевательное средство, което помага да запазите най-добрите си зъбите здрави и лъскави чистота чрез премахване на образувания на зъбен камък и плака, те могат да се дъвче дълго време. ?♀️ 100% УСВОИМИ И СИГУРНО - гарантирано усвоява на 100% .Той е напълно безопасен за употреба, без никакви отрицателни последствия благодарение на отличното качество. ? ТРЕВА СВОБОДНО ОТГЛЕЖДАНЕ на Тези природни екстри получени от говеждо и телешко месо, произведени в травяном кърмата свободно отглеждане, с нашето семейно предприятие в латиноамериканския регион.Без добавки, без консерванти, химикали или нещо изкуствено. ? ЧУБРИЦА на ВКУС И ХРУПКАВА КОРИЧКА ГОВЕЖДО месо : вашето куче ще потекат слюнки от 100% естествена пикантен вкус на говеждо месо от раци. ? С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ на ПРОТЕИН И НИСКО СЪДЪРЖАНИЕ на МАЗНИНИ : Всяка говеждо пръчка се състои от протеини и други важни витамини за поддържане на здравословна диета на вашия четириног приятел.Чипс от телешки бузи Sitka Farms с пищеводным сос внимателно се подготвят чрез отваривания и бавно сушене.Имайте в предвид, че тези чипове за бузите могат да имат силен аромат.Те са вкусни за вашето куче!!. ? ПОДДЪРЖАНЕ на ЗДРАВЕТО на ЗЪБИТЕ и ВЕНЦИТЕ - Чипс с говяжьими щечками - това е сигурно жевательное средство, което помага да запазите най-добрите си зъбите здрави и лъскави чистота чрез премахване на образувания на зъбен камък и плака, те могат да се дъвче дълго време. ?♀️ 100% УСВОИМИ И СИГУРНО - гарантирано усвоява на 100% .Той е напълно безопасен за употреба, без никакви отрицателни последствия благодарение на отличното качество.

Опции за продукта

Свързани продукти