.

.

Enkinil 13-14/14,2-инчов Твърд калъф за лаптоп с пагон, водоустойчив, устойчив на удари Защитен калъф за лаптоп, съвместима с 13,3 '14,2'MacBook Pro A2442 (сив)

Enkinil 13-14/14,2-инчов Твърд калъф за лаптоп с пагон, водоустойчив, устойчив на удари Защитен калъф за лаптоп, съвместима с 13,3 '14,2'MacBook

BGN 3.00

Наличност
На склад

✨【Широка съвместимост】 Вътрешен размер : 35x25x5 виж Чанта за лаптоп Alfheim hard shell е подходящ за повечето 13-14-инчов лаптопСъвместим с Macbook Pro 14 инча / Macbook Air A1466/ A1369, Acer Spin 3 /Spin 7 /Swfit 7, ASUS Chromebook / Zenbook 14, DELL Latitude 14 ", HP Elite Book 830 / Chromebook 14. ✨【Висококачествен и устойчив материал】 Външната част на чантата е изработена от водоустойчива, устойчива на надраскване, ударопрочной и лек плат Оксфорд.Плънка и лигавицата на ЕВА предпазват от удари и амортизируют удари.Защита с четири ъгли предпазва вашия лаптоп.Благодарение на специални материали и калъпи той ще има някакъв мирис, който посочва, че това са нови продукти.Но бъдете сигурни, екологично чисти материали.Миризмата постепенно ще намалее и ще изчезне след няколко дни. ✨【Лесно да носите със себе си】 Тази чанта с твърд корпус може да се носи по различни начини.Можете да го прехвърли през рамото си или да се носят с обезмаслено пагон.Каишка се регулира.Чантата е удобно да закача в багажника на колата по време на бизнес пътувания. ✨【Голям капацитет】 Тази чанта за компютър със здрав корпус на едното рамо има голям капацитет.В него може да поставите не само компютри, но и множество по-малки джоба за компютърни аксесоари, като мишка, зарядни устройства, преносими компютри книжки и т. По този начин, тя също е много подходящ за бизнес пътувания, както и може да се използва като студентска чанта. ✨【Твърд калъф】 Благодарение на твърдия дизайн на корпуса, той по-здрав и чанта за компютъра е лесно да боли.В него може спокойно да поставите на компютъра.Този материал може да бъде водоустойчив, устойчив на надраскване и падане, затова не е нужно да се безпокоите за повреди на вашия лаптоп, ако го поставите вътре. ✨【Широка съвместимост】 Вътрешен размер : 35x25x5 виж Чанта за лаптоп Alfheim hard shell е подходящ за повечето 13-14-инчов лаптоп.Съвместим с Macbook Pro 14 инча / Macbook Air A1466/ A1369, Acer Spin 3 /Spin 7 /Swfit 7, ASUS Chromebook / Zenbook 14, DELL Latitude 14 ", HP Elite Book 830 / Chromebook 14. ✨【Висококачествен и устойчив материал】 Външната част на чантата е изработена от водоустойчива, устойчива на надраскване, ударопрочной и лек плат Оксфорд.

Опции за продукта

Свързани продукти