.

.

KFJBX Памучно кърпи за баня от 2 части за мъже и жени с Допълнителен впитывающим и быстросохнущим Мек Банска кърпа (Цвят: E, размер: както е показано на фигурата)

KFJBX Памучно кърпи за баня от 2 части за мъже и жени с Допълнителен впитывающим и быстросохнущим Мек Банска кърпа (Цвят: E, размер:

BGN 172.49

Наличност
На склад

Вдигна памук, мека и приятна за кожата, бережная опаковкаПроцесът на вържете, дишащ и мек. Силно водопоглъщаемост, косата не е толкова лесно падат.Приятна за кожата, мек, по-плътен.Лесно е опакован в голям пакет, насладете се на нежен допир след вземането на вана.Вдигна памук, мека и приятна за кожата, бережная опаковка.Процесът на вържете, дишащ и мек. Силно водопоглъщаемост, косата не е толкова лесно падат.Приятна за кожата, мек, по-плътен.Лесно е опакован в голям пакет, насладете се на нежен допир след вземането на вана.Вдигна памук, мека и приятна за кожата, грижа заворачивание в процеса на вържете, дишащ и мек, силно водопоглъщаемост, косата, не е лесно падат, приятен за кожата, меки, плътни, лесно се увива в голям размер, насладете се на нежен допир, след като грижа за баня Кърпи : 160*80 смупаковка включва : 1 * кърпи за баня + 1 * полотенцо1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска грешка 2-3%.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против. Цвят може да варира поради различните монитори, моля, обърнете се към самия продукт, дишаща и издръжлива.

Опции за продукта

Свързани продукти