.

.

2 Бр. Огнеупорни Неопреновый Титуляр За плойки, Чанта-Органайзер за плойки с Плоска пръчка маша, Пътен Калъф за Плойки, Сешоар, Преси за коса (Зелен)

2 Бр. Огнеупорни Неопреновый Титуляр За плойки, Чанта-Органайзер за плойки с Плоска пръчка маша, Пътен Калъф за Плойки, Сешоар, Преси за

BGN 3.33

Наличност
На склад

?【Че ще получите】 : Вие ще получите 2 броя организаторите за инструменти за оформяне на коса, включително и 1 парче притежателя за маша от устойчиви на топлина неопрен и 1 парче силиконов своята практика за постелкиТези държачи за утюжков за косата са достатъчно големи за повечето плоек стандартен размер, плоски утюжков или форцепс. ?【Надежден материал】 : Чанта-органайзер за инструменти за изправяне на коса, изработена от качествен неопренового материал, отличава се с добра устойчивост на топлина, която е здрава и сигурна в употреба в продължение на дълъг период от време; Двупластова конструкция позволява максимално подредени инструменти за горещите косата, като гребени, аксесоари за коса, кабели за инструменти и т. ? 【Полезен калъф за подложка】 : Нашият калъф за плойки е изработен от качествен силикон материал, той е мек и гъвкав, може да се изкриви в повечето форми, което ще ви помогне по-добре да защитят ръцете си, дизайн във формата на чантата позволява да се сложи в нея маша, за да се предотврати изгаряне на бюрото си или други предмети от високо плойки. ?【Подходящ за пътуване】 : Тези топлоустойчива плоски железни чанти и подсумки лесно да носите със себе си и те ще станат практичен инструмент, когато тръгнал на пътешествие или в командировка.Дръж го у дома или в хотела, когато пътувате, това ще ви спести време и енергия и да се улесни създаването на различни прически. ?【Задоволително обслужване】 : Ако имате някакви въпроси в процеса на покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително обслужване в рамките на 24 часа. ?【Че ще получите】 : Вие ще получите 2 броя организаторите за инструменти за оформяне на коса, включително и 1 парче притежателя за маша от устойчиви на топлина неопрен и 1 парче силиконов своята практика за постелки.Тези държачи за утюжков за косата са достатъчно големи за повечето плоек стандартен размер, плоски утюжков или форцепс. ?【Надежден материал】 : Чанта-органайзер за инструменти за изправяне на коса, изработена от качествен неопренового материал, отличава се с добра устойчивост на топлина, която е здрава и сигурна в употреба в продължение на дълъг период от време; Двупластова конструкция позволява максимално подредени инструменти за горещите косата, като гребени, аксесоари за коса, кабели за инструменти и т. ? 【Полезен калъф за подложка】 : Нашият калъф за плойки е изработен от качествен силикон материал, той е мек и гъвкав, може да се изкриви в повечето форми, което ще ви помогне по-добре да защитят ръцете си, дизайн във формата на чантата позволява да се сложи в нея маша, за да се предотврати изгаряне на бюрото си или други предмети от високо плойки.

Опции за продукта

Свързани продукти