.

.

RX WELD Кислородна и Ацетиленовая Газова Горелка за рязане и Заваряване Набор от Преносими Набор от Инструменти за заваряване на Кислород Запояване с Присъствие на К?

RX WELD Кислородна и Ацетиленовая Газова Горелка за рязане и Заваряване Набор от Преносими Набор от Инструменти за заваряване на Кислород

BGN 88.19

Наличност
На склад

?【Набор от ОКСИ-ацетиленовых горелки】 Нашия набор от окси-ацетиленовых горелки за заваряване и рязане се състои от 15 теми, които идват в солидна пластмасов калъф с выдувным формованием за по-лесно съхранение и транспортиране; Независимо дали сте ключар-любител или опитен професионалист, този комплект газови заваръчни горелки е лесен за използване и дава възможност за извършване на рязане, заваряване, спойка и спойка с точност и ефективност ?【Забележителна производителност】Съединител кислороден цилиндър на кислород : CGA-540 Подходящ за всички американски кислородни бутилки. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 за Да използвате тази горелката, приложете съответния съвет за вашия проект, свържете бутилка с кислород и бензин към дръжката на горелки и инсталиране на PSI в необходимите разпоредби; След поджига и настройки на неутрален пламък преместете пламък към метала и бавно кликнете върху дръжката на вентила; Бавно се движи върха на горелката по протежение на линията на границата, докато металът не е напълно ще стане. ?【СИГУРЕН И НАДЕЖДЕН】 Включва препратки вентили за допълнителна сигурност - винаги се препоръчва използването на ограничители на обратен ход.Портативен апарат за заваряване на кислород запояване оборудван с маркучи, заваръчни и режещи горелки, защитни очила, очистителями накрайници и зажигалкой.За удобство на носене и транспортиране има траен формованный калъф за съхранение на гаечен ключ. ?【ТРАЙНОСТ】 Този комплект заваръчни горелки, изработен от сверхпрочных метални части, идеална за начинаещи металурзите; Този комплект за запояване оборудван с медни топчета и месингови фитинги, които осигуряват здравина, издръжливост и прецизност; Пластмасов корпус, хвърли под налягане, осигурява безопасно съхранение на този преносим набиране на горелки.Мощност на заваряване : 3/16". Режещата способност : 1/2".Прецизна дръжка горелки с две присъствие на клапани, рязане на дюзата и режещ връх №0. 3 заваръчни дюзи № 0, №2, №4, с фланец фитил и индивидуален спирала смесител.Това е съвет за заваряване и запояване с общо предназначение, изработени от висококачествена мед и месинг.

Опции за продукта

Свързани продукти