.

.

Настолна Поставка Cabilock Настолна Поставка Правоъгълна Бамбук Капак Кутии за Салфетки Дървена Диспенсер за хартиени Кърпички За Лице на Притежателя на Капака на Ку?

Настолна Поставка Cabilock Настолна Поставка Правоъгълна Бамбук Капак Кутии за Салфетки Дървена Диспенсер за хартиени Кърпички

BGN 14.03

Наличност
На склад

Една проста кутия за салфетки, ще ви представя един лесен и удобен житейски опитРъчно полиране, гладка повърхност, комфортно усещане в ръката, липсата на чеп, липсата на наранявания на ръката. подходящ за различни сцени, къщи, хотели, заведения за хранене, работен плот в дневната и т. Демонстрира елегантна и удобна изкуство.Изработен от висококачествен бамбуково материал, екологично чист и трайно.Ретро-стил, прозрачна текстура на дърво, красив външен вид, удобен за организиране на вашите хартиени кърпички.Една проста кутия за салфетки, ще ви представя един лесен и удобен житейски опит.Ръчно полиране, гладка повърхност, комфортно усещане в ръката, липсата на чеп, липсата на наранявания на ръката. подходящ за различни сцени, къщи, хотели, заведения за хранене, работен плот в дневната и т. Демонстрира елегантна и удобна изкуство.Изработен от висококачествен бамбуково материал, екологично чист и трайно.Ретро-стил, прозрачна текстура на дърво, красив външен вид, удобен за организиране на вашите хартиени кърпички.Описание на Тази кутия за салфетки, произведени от бамбук, трайни и трайни.Това е не само практично, но и изкуства.Той е подходящ за семейства, луксозни хотели, барове, хол, дупки, бани, на автомобили и на други места.Това е много удобен за използване и ще ви помогне бързо извадете на салфетка.Характеристики Материал : бамбук Размер : приблизително 18, 50 X12,00 X11, 50 см / 7, 27 X4, 72 X4, 52 инча.- Изработен от висококачествен бамбуково материал, екологично чист и трайно.- Ретро-стил, прозрачно дърво, красива, удобна за организиране на вашите хартиени кърпички.- Подходящ за различни сцени, къщи, хотели, заведения за хранене, работен плот в дневната и т. Демонстрира елегантна и удобна изкуство.- Полиран на ръка, гладка повърхност, комфортно усещане в ръката, липсата на чеп, липсата на наранявания на ръцете.- Една проста кутия за салфетки, ще ви представя един лесен и удобен житейски опит.-Размер : 18, 5x12 виж Предпоставка включва 1 x кутия за салфетки.

Опции за продукта

Свързани продукти