.

.

Външни охранителни Камери QUTHZZHY 2K, Външна Безжична Камера за наблюдение на 3 Mp, Цветно Нощно Виждане, Сирена и Прожектор, Откриване на движение с изкуствен интелект, ?

Външни охранителни Камери QUTHZZHY 2K, Външна Безжична Камера за наблюдение на 3 Mp, Цветно Нощно Виждане, Сирена и Прожектор,

BGN 1.33

Наличност
На склад

3-Мегапикселова камера Ultra HD и цветно нощно виждане : фотоапарат с резолюция 3 Mp (2304 * 1296), изображение във формат super HD, което позволява ясно да виждате всички детайли на мониторингВградени 12 инфрачервени + 16 бели светодиоди с черно-бели и 130-футовым цветни режими за нощно виждане. 4-кратно цифрово увеличение, завъртане на 355 ° хоризонтално и от 90 ° вертикално с 4-кратно завъртане осигурява много по-голям обхват на гледане. 3 режима за нощно виждане и тревожна сирена : Три режима за нощно виждане по ваш избор : инфрачервен режим, пълноцветен режим и интелигентен режим.Безжични външни камери за видеонаблюдение с чувствителен сензор за движение може бързо да се включва при засичане на движение, видео запис и изпращане на незабавни сигнали в приложението.Двупосочна аудио и водоустойчив IP66 : Тази външна камера за сигурност има вграден микрофон и говорител, които ви позволяват да говорите и да слушате на вашето дете или домашен любимец с помощта на тази камера за сигурност. освен това, можете да уведоми и изкара подозрителен човек, че той е напуснал вашия дом.Водоустойчивост, устойчивост и висока температура, които правят използването на камерата е по-дълъг.Най-добрият избор за външно наблюдение. 100% Безжична и стабилна връзка Wi-Fi : Двухдиапазонная Wi Fi камера Panoramic view може да се свърже към Wi-Fi с честота 2,4 Ghz и 5 Ghz. двойна 4dbi антени осигуряват по-стабилна работа на мрежата.Мощен двойна лента Wi Fi-чипсет 2,4 / 5 Ghz, осигурява стабилна и разширен обхват на предаване до Wi-Fi интернет.Ще Получите достъп до своя приложението на камерата само за няколко секунди, по всяко време и на всяко място.Никога няма да се притеснявате за захранването на мрежата.Поддръжка на съхранение и обслужване на клиенти : SD-карта и облачное хранилище са допълнителен избор на потребителя за запазване на записаното видео.Вграден слот за SD-карта поддържа до 128 GB.Ако имате някакви проблеми с вашата поръчка, Влезте в своя акаунт - Изберете "Вашата поръчка" -Намерете идент. № на поръчката - Кликнете да се свържете с продавача".Проследяване на открито. Външна IP камера с мощност 300 W и 2. Поддръжка на обхвата на мрежата честота 5 Ghz/2. Облачное склад или TF карта, двойна защита на видео 4. Инфрачервена светлина и бяла светлина превключват на целия процес на снимане 5. Инфрачервено нощно виждане, пълноцветно нощно виждане, интелигентно нощно виждане, три режима на наблюдение.Переключайтесь безплатно 6. Високоефективен инфрачервена матрица, ниска консумация на енергия, разстояние осветление до 40 м 7. Висока резолюция, лесно се превключва по всяко време, в съответствие с различните условия и различните нужди на 8. Дистанционно наблюдение на своето семейно положение чрез мобилен телефон с приложението по всяко време и на всяко място 9.

Опции за продукта

Свързани продукти