.

.

Подаръци за пенсиониране Amxieui за жени 2023, Одеало за пенсиониране, Подаръци за пенсиониране за Жени, Мъже | пенсиониране | Подаръци за баща, Майка, дядо, баба на пенсии?

Подаръци за пенсиониране Amxieui за жени 2023, Одеало за пенсиониране, Подаръци за пенсиониране за Жени, Мъже | пенсиониране | Подаръци

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Най-добрите подаръци за пенсиониране 2023 година】 Това одеяло - добър подарък за пенсиониране за себе си, жени, мъже, родители, баби и дядовци, татковци, майки, баби, дядовци, съпрузи, съпруги, приятели, шефове, учители и колеги, когато те ще се пенсионират 【Размер】 Фланелевое покривки 50 "x 40", подходящия размер подходящ за повечето хора и може да отговори на вашите ежедневни нужди в максимизиран, в същото време са удобни за носене, свернув. 【 Искрено благословия 】 Аз се моля, че Бог винаги се грижеха и бдяха над теб, утеши вас и защитава от всякакви вреди. 【Характеристики на продукта】 е Подходящ за леглото, на дивана, на къмпинг, студено кино или пътуване! много подходящ за използване в закрити помещения.Той може да отговори на нуждите на различни хора и да се използва. 【Инструкция за измиване】 Може да се пере в машина, която изсъхва бързо, лесен за оформяне, е здрава, не се използва белина. 【Най-добрите подаръци за пенсиониране 2023 година】 Това одеяло - добър подарък за пенсиониране за себе си, жени, мъже, родители, баби и дядовци, татковци, майки, баби, дядовци, съпрузи, съпруги, приятели, шефове, учители и колеги, когато те ще се пенсионират. 【Размер】 Фланелевое покривки 50 "x 40", подходящия размер подходящ за повечето хора и може да отговори на вашите ежедневни нужди в максимизиран, в същото време са удобни за носене, свернув. 【 Искрено благословия 】 Аз се моля, че Бог винаги се грижеха и бдяха над теб, утеши вас и защитава от всякакви вреди. 【Характеристики на продукта】 е Подходящ за леглото, на дивана, на къмпинг, студено кино или пътуване! много подходящ за използване в закрити помещения.Той може да отговори на нуждите на различни хора и да се използва. 【Инструкция за измиване】 Може да се пере в машина, която изсъхва бързо, лесен за оформяне, е здрава, не се използва белина.

Опции за продукта

Свързани продукти