.

.

Епоксидна Смола за плотове Teexpert, Актуализирано Кристално покритие 51 унция, Епоксидни срещу Пожълтяване за дъски за сърф и Плотове, Набор от Епоксидна смола от 2 час?

Епоксидна Смола за плотове Teexpert, Актуализирано Кристално покритие 51 унция, Епоксидни срещу Пожълтяване за дъски за сърф и Плотове, Набор

BGN 3.33

Наличност
На склад

【ЕПОКСИДНА СМОЛА ЗА ПЛОТОВЕ】 : Набор от епоксидна смола за плотове TEEXPERT, специално предназначени за проекти за нанасяне на покритияДиапазон на използване 12-15 кв.st (Дебелина на покритието около 1/8 инча, всеки слой не трябва да надвишава 1/4 инча). Подходящ за плотове, продуктова стелажи, плотове, дъски за сърф или емблеми на покрива бутилки.Също за Уплътняване, например, Каменна /Композиране на повърхността. 【Смола ЗА ПОКРИВАНЕ от 2 ЧАСТИ】 : В сравнение със смола за дълбока заливане, тя е по-тънка и по-широко покритие.Втвърдяване и демонтаж чрез 6-12 часа; Когато трябва да се нанесе втори слой, моля, изчакайте 4-6 часа за постигане на оптимален ефект на сцепление. 3-кратна технология пеногашения осигурява гладкост. 【УСТОЙЧИВ НА UV РАДИАЦИЯ.Можете да получите най-доброто от двата свята, причиняващи отгоре покриваща нуждите на смола след излекувана с помощта на дълбока заливане със смола.Използвайте шпатула, ръка в ръкавица или губчатую четка, за да изгладят эпоксидную смола;.Използвайте малярную пръчка или нещо подобно, за да отстраните тази смола;.Или отшлифуйте тях, след като те затвердеют.За постигане на най-добри резултати трябва да се изчака не по-малко от 4-6 часа между прилагането на водоустойчив слой;.Ако очакването е 24 часа или повече, отшлифуйте повърхността с шкурка 320, за да се гарантира правилното захващане на следващия слой.Оптимален работен диапазон (70-80 ° F) по-долу или по-горе, която епоксидна смола може да не се разпространи / не се стабилизира правилно;.Могат да работят нагревателни лампи или преносими нагреватели / охладители. Чудесен избор на следните стоки : . В сравнение с други марки боята терени.Предпазни мерки : .В : Как да се справят с регионални смола?.В : Може ли да се излее многопластов водоустойчив покритие?.В : Каква е подходяща работна температура?. Тази формула е разработена за морски проекти, като дъски за сърф, и може да се използва точно;. Супер лъскава и прозрачна външен вид - дава възможност за добавяне на пигмента за да създаде своя собствен, уникален дъски за сърф;.

Опции за продукта

Свързани продукти