.

.

200 бр. Подложки за контакти Ключове, Вложки за електрически контакти за Електрически кутии, Подложки за електрически Контакти, които Споделят Уплътнения, Червени П?

200 бр. Подложки за контакти Ключове, Вложки за електрически контакти за Електрически кутии, Подложки за електрически Контакти,

BGN 3.00

Наличност
На склад

Съдържание на пакета : Вие ще получите 200 броя подложки за електрически контактиВсяка ивица е 4 части комплект, само на 50 ивици. Достатъчно, за дневна смяна и употреба.Подложки за контакти премиум-клас, може да ви гарантира дълъг експлоатационен живот.Подходящ размер : Всяка уплътнението на електрически прекъсвач е с размери около 2x2 cm /0,78x0,78 инча, цялата ивица е 9,5x2 см / 3,7x0,78 инча.Подходящ размер за електрически кутии.Лесна инсталация : просто използвайте отвертка (не е включена в комплекта), за да се анализира контакта, след това поставете тампони под винт и най-накрая, поставяне на контакта с помощта на отвертка.Висока практичност, Тези подложки за електрически контакти предотвратяват проседание си гнезда и ключ, което прави вашата контакта стабилна и дълготрайна.Благодарение на това практично прокладкам за контакти вашата изход може дълго време да запази първоначалната си форма.Полезна конструкция : Във вашия ключа се използват подложки за електрически контакти, гарантиране на стабилността на вашата контакти.Можете да ги използвате с доверие.Подходящ за дома, офиса, училище, магазин и т. Съдържанието на пакета : Вие ще получите 200 броя подложки за електрически контакти.Всяка ивица е 4 части комплект, само на 50 ивици. Достатъчно, за дневна смяна и употреба.Подложки за контакти премиум-клас, може да ви гарантира дълъг експлоатационен живот.Подходящ размер : Всяка уплътнението на електрически прекъсвач е с размери около 2x2 cm /0,78x0,78 инча, цялата ивица е 9,5x2 см / 3,7x0,78 инча.Подходящ размер за електрически кутии.Лесна инсталация : просто използвайте отвертка (не е включена в комплекта), за да се анализира контакта, след това поставете тампони под винт и най-накрая, поставяне на контакта с помощта на отвертка.Висока практичност, Тези подложки за електрически контакти предотвратяват проседание си гнезда и ключ, което прави вашата контакта стабилна и дълготрайна.Благодарение на това практично прокладкам за контакти вашата изход може дълго време да запази първоначалната си форма.

Опции за продукта

Свързани продукти