.

.

Магнитен държач за файлове HIIMIEI, Стенен Органайзер за пощенски списания с 2 и с малко пари, Акрилни Висящ Стенен Органайзер за файлове за Шкафове, Бяла дъска, на Хлад?

Магнитен държач за файлове HIIMIEI, Стенен Органайзер за пощенски списания с 2 и с малко пари, Акрилни Висящ Стенен Органайзер

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Конструкция с наклон на дъното】 Долната част на притежателя на файлове е с наклон 20 °, което позволява ефективно да се намали наклонът на хартия напред и да се подобри видимостта, помага за поддържането на чистотата на работната зона и по-лесно търсене на файлове 【Силни магнити】Задната страна на това магнитно пощенска притежателя с магнити и магнитни задната страна дава възможност за лесно фиксиране на продукта на картотеках, хладилници, шкафчета, бели дъски или други метали, без подхлъзване и падане. 【Размери и материал】 Размерът на това магнитно организатор за хладилник е около 8,85 "L x 9,37"H x 1,2"W. Произведена от висококачествен акрил, тя е лека, и не е лесно да се оттегли от форми.Здрав и издръжлив.Прозрачен външен вид, можете да видите затемненную част и веднага се запознаете с необходимите документи. 【Лесна инсталация】 Магнитен органайзер за файлове, също така има два кръгли отвора в горната част, и можете да го закачите с помощта на винтове.Много е лесен за инсталиране и не заема много място. 【Многофункционален стенен органайзер】 Съхранява важна поща, документи, сметки, писма, кулинарни книги, седмични менюта, купони, карти за подаръци и маркери в този имейл держателе.Благодарение на дизайна с голяма дупка файлове лесно вмъкване и извличане, а проста форма, подходяща за всички видове сцени и стилове.

Опции за продукта

Свързани продукти