.

.

Тканая чанта-тоут VALICLUD Множество Пазарска Чанта Продуктова чанта: Водоустойчива Найлонова торбичка за супермаркет, Чанта за Количка с Голям Капацитет, Чанта за ма?

Тканая чанта-тоут VALICLUD Множество Пазарска Чанта Продуктова чанта: Водоустойчива Найлонова торбичка за супермаркет, Чанта за Количка с

BGN 3.33

Наличност
На склад

ПластмасатаШироко се прилага в дома, търговски център, училище, спалня, хол, кухня и т. Екологично чиста пазарска чанта за смяна на хартиени торбички.Със сгъваем дизайн, идеално подходяща за вашата ежедневна употреба в магазините.Можете да го използвате за съхранение на плодове, играчки, зеленчуци, книги, храни, напитки и т. Лек и преносим, лесно се съхранява, за да се намали натоварването на пътуване и пазаруване.Широко се прилага в дома, търговски център, училище, спалня, хол, кухня и т. Екологично чиста пазарска чанта за смяна на хартиени торбички.Със сгъваем дизайн, идеално подходяща за вашата ежедневна употреба в магазините.Можете да го използвате за съхранение на плодове, играчки, зеленчуци, книги, храни, напитки и т. Лек и преносим, лесно се съхранява, за да се намали натоварването на пътуване и пазаруване.Описание Вие все още търсите проста и стилна чанта за пазаруване?Тогава не трябва да пропускате нашата скучна чанта, произведени от висококачествен пластмасов материал, трайно и безопасно.Практически чанта за съхранение на закрито и на открито.Характеристики - Цвят : жълт Материал : пластмаса кърпа - Размер : около 40,00 X30, 00 X1, 00 см. / 15, 72 X11, 79 X0, 39 инча - Екологично чиста чанта за пазаруване, подменяйки хартиени торбички.- Широко се прилага в дома, в търговски център, училище, спалнята, хола, кухнята и т. - Лек и преносим, лесно се съхранява, за да се намали натоварването на пътуването и закупуване.- Можете да го използвате за съхранение на плодове, играчки, зеленчуци, книги, храни, напитки и т. - Със сгъваем дизайн, идеално подходяща за вашата ежедневна употреба в магазини.-Размер : 40 X30 X1 виж Предпоставка включва 1 х чанта за пазаруване.

Опции за продукта

Свързани продукти