.

.

Kemcatui 12 Опаковки Кабелни Скоби Тип 1 1/4 Инча R, Скоба за тръби От Неръждаема Стомана, Гума Скоба С мека Изолация, Петлевой Скоба, Метални скоби за тръби, Телени Линии, Ма

Kemcatui 12 Опаковки Кабелни Скоби Тип 1 1/4 Инча R, Скоба за тръби От Неръждаема Стомана, Гума Скоба С мека Изолация, Петлевой Скоба,

BGN 1.67

Наличност
На склад

➤〖 Че можете да закупите〗 Кабелна скоба x 12 Вътрешен диаметър на гумен затягане : 1 1/4 "/ 32 мм; Ширина на гумен затягане : 0,72 "/ 18,37 мм; Диаметър на отвора за винт : 0,25 "/ 6,5 мм. Той е подходящ за тръби с диаметър 1 1/4 " / 32 мм. Различни спецификации на избор в зависимост от вашите житейски нужди. ➤〖Надеждно качество〗Метални скоби са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, която е добра водонепроницаемостью и устойчивост на корозия.Техните лесно се деформират под налягане.Свързани уплътнението е гумена притежава добра устойчивост на износване и висока устойчивост на стареене.Гума скоба за маркуч може да се използва в продължение на дълго време, без да се притеснявате за корозия, заржавлении, счупят. ➤〖Защита на тръбата〗Гумена възглавница е изработена от качествена гума с амортизирующим ефект.Тя може да се защитава на тръбата от надраскване и повреди по време на употреба.Скоби за възглавници може надеждно заключване в процеса на инсталиране.Дизайн с гумена възглавница, може да направите вашата инсталация и използване на по-задоволителни. ➤〖Широко използван〗гума скоба за маркуч е подходящ за тръби, кабели, поливните тръби, линии, кабели, стойки, тръби.Тръбопроводен скоба лесен за инсталиране, можете да го завъртете до и огъване в зависимост от размера на тръбите.При необходимост от демонтиране на първоначалното място, което може да се използва повторно. ➤〖 Покупка без риск на 100% 〗Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас веднага.Ако не ви харесват нашите продукти, можете да ги върнете за връщане или замяна в съответствие с препоръките, без въпроси. гаранция за 100% удовлетвореност и надеждно обслужване на клиентите се запазва в рамките на 24 часа.Характеристика : -Когато са подложени на натиск, такива като удар, него не е лесно да се деформира -Добра водоустойчивост и антикорозионна защита-Силиконов каучук подложка е гъвкава, добре предпазва телефона и държи здраво клип на място.

Опции за продукта

Material:
304 Stainless Steel & Rubber
Color:
Black
Clamp Inner Dia:
1 1/4'' / 32mm
Screw Hole Dia:
0.25'' / 6.5mm
Metal pipe clamp Width (Including Rubber Pad):
0.72'' / 18.37mm
Warm Notices:
1.Please understand that due to manual measurement there may be an error of 2-3mm.:
2.Due to the extrusion during distribution the inner diameter of the stainless steel clamps may be large, easy to twist, bend and operate, manipulate when installing.:
100% Risk-Free Shopping:
If you have any questions, please contact us immediately. If you don't like our products, you can return them for a refund or exchange according to 's guidelines, no questions asked. 100% satisfaction guarantee and reliable customer service supported within 24 hours.:

Свързани продукти