.

.

Xinbalove Шлайфане Кръг Формовочный Диск 4 Инча Екстремни Формовочный Диск От Силициев Карбид Шлайфане Диск за Дърворезба за ъглошлайф Мелница Инструменти За Дърворез

Xinbalove Шлайфане Кръг Формовочный Диск 4 Инча Екстремни Формовочный Диск От Силициев Карбид Шлайфане Диск за Дърворезба за

BGN 46.48

Наличност
На склад

Осигурява бързо отстраняване на материал, спестявайки време и усилия, чудесно за съответната работаЗъбите са от волфрамов карбид осигуряват изключителен живот.Трябва да се използва само на неметаллах или неметални материали, идеален за дърво и други материали.Подмяна на ъглошлайф и лекота на работа.ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ : Използване на инструменти за ъглово шлайфане опасно, моля, вземете предпазни мерки, преди да се използва, например, да носят защитни очила и ръкавици.Описание : Диск за формиране на отвори с диаметър 4 "x 5/8", покрит с волфрамов карбид, диск за рязане на дърво за ъглошлайф Спецификация : Размер : Диаметър 4 "(100 мм) x 5/8" (16 мм) Материал на зъбите : волфрам карбид Циркулярни дискове имат идентификационен номер 5/8" и са предназначени за монтаж на стандартна електрическа ъглова шлифоване на машината.Характеристики : 1. Осигурява бързо отстраняване на материал, спестявайки време и усилия, чудесно за съответната работа.(Покриването им от волфрамов карбид се състоят от стотици изключително остри зъби, които бързо премахване на детайла и да се издържат стотици наждачных книжа)2. Зъбите са от волфрамов карбид осигуряват дълъг експлоатационен живот. Трябва да се използва само на неметални материали, идеален за дърво и други материали. Подмяна на ъглошлайф и лекота на работа.Пратката включва : 1x4 дървен материал инча диаметър x 5/8 инча диаметър формовочного диск е подходящ за повечето пневматични и електрически машини машини и ефективно смилане, може да се прилага широко за шлифоване, полиране и облицовки, метал и дърво.

Опции за продукта

Size:
4 (100mm) Diameter x 5/8 (16mm) Bore
Teeth Material:
Tungsten Carbide
The Disc Wheels feature a 5/8 I.D. and are intended to mount on a standard electric angle grinder.:
Features:
1. Provides rapid material removal, saving you time and effort, great for curved work.:
(Their tungsten carbide coatings consist of hundreds of extremely sharp teeth that rapidly remove stock and outlasts hundreds of sandpaper pads):
2. Tungsten carbide teeth give you a outstanding wear-life.:
3. Should only be used on non-metals or non-metallic materials, perfect for wood and other materials.:
4. Replacement for angle grinder and it is easy to operate it.:
Package Included:
1 x 4 Inch Diameter x 5/8 Inch Bore Shaping Disc:
Fits for most air and electric grinders and efficient grinding, can be widely applied to metal & wood grinding, polishing and finishing. :

Свързани продукти