.

.

Натурална Мед, Ръчно монолитен борда на кожата, Направи си сам, Специален Инструмент за пресоване на кожата, 0,9-1 кг, Кожевенное плавателни съдове, дърворезба - (Цвят:

Натурална Мед, Ръчно монолитен борда на кожата, Направи си сам, Специален Инструмент за пресоване на кожата, 0,9-1 кг, Кожевенное

BGN 1.33

Наличност
На склад

Цвят : град от неръждаема стомана Материал : град от чиста мед, град от неръждаема стомана.Номер на модел : RX296. Произход : Китай. Размер : 6,5 см * 4,5 см * 6 виж Кожа от чиста мед, ръчно прессовка, направи си сам, специален инструмент за пресоване на кожата, 0,9-1 кг, кръжок по кожата, Характеристики : Състояние : 100% Материал : град от чиста мед, град от неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимката Размер : 6,5 см * 4,5 см * 6 см, град от чиста мед : около 1 кг, град от неръждаема стомана : около 0.както е Показано на картинкепакет включва : 1 бр. Държач за съхранение на инструменти Забележка : Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината са Добре дошли!Добре дошли, за да ни задавате всякакви въпроси, благодаря ти, че погледна!Доставка 1. Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO). Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща. Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).Връща политика 1. Ние приемаме заявки за връщане на стоките по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на стока Характеристики : Материал : корпус от чиста мед, корпус от неръждаема стомана модел Номер : rx296 Произход : Китай Размер : 6,5 см * 4,5 см * 6 см Размер на корпуса от чиста мед : около 1 кг Материал на корпуса от неръждаема стомана : около 0,9 кг Употреба : Професионално оборудване за производство на кожата Опаковка : 1 бр. инструмент за пресоване на кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти