.

.

1x Пръчка за диатомея, абсорбираща прът, изсушаване, при сухота, опаковъчна хартия за изсушаване, подходящи за лаборатории, кухни, гардероби, шкафове за обувки, или з?

1x Пръчка за диатомея, абсорбираща прът, изсушаване, при сухота, опаковъчна хартия за изсушаване, подходящи за лаборатории, кухни, гардероби,

BGN 3.89

Наличност
На склад

1 : Това е сушене пръчка със силни водопоглощающими свойства, която е постоянен осушителем в лабораторията, и водопоглощающую пръчка може да се използва многократно, без отпадъци 2 : Това е пръчка за сушене на диатомея, която е лесно да се счупят.Моля, свържете се с него внимателно, да не се изхвърлят от него с сила, която може да доведе до увреждане. 3 : След употреба се поставя в проветрено и сухо място, което добре се отразява на срока на услугата изсушаващ пръчка. 4 : Комплексно използване, могат да се използват в кухнята, в банята и спалнята, за да се поддържат нещата, които лесно възстановяват влагата. 5; След това, като поставите поръчка, ние ще го доставим в рамките на 1-3 работни дни, можете да го получите в рамките на 4-6 работни дни.Описание : 100% чисто нова!Висококачествен материал : 60% диатомея Цвят : бял Размер : 150*13*13 функция mm : поглъщане на влага и премахване на миризмата.

Опции за продукта

Свързани продукти