.

.

Yowow МАЛКО Фитнес и Следа Активност 1,47 Инчов Смарт Гривна с Пълен Сензорен Екран с Пульсометром, насищане с Кислород в Кръвта, Мониторинг на Кръвното Налягане, Шагом?

Yowow МАЛКО Фитнес и Следа Активност 1,47 Инчов Смарт Гривна с Пълен Сензорен Екран с Пульсометром, насищане с Кислород в Кръвта, Мониторинг

BGN 18.99

Наличност
На склад

【Лек 【Непрекъснато следете за здравето си】 Гривна може да контролира сърдечната честота, съдържанието на кислород в кръвта, кръвното налягане и т. Можете да получите резултати с едно кликване на мишката и да научат за вашето здраве по всяко време и на всяко място;. 【Никога няма да пропуснете важно обаждане】 Когато гривна е свързан към мобилен телефон чрез Bluetooth, той ще се показва входящо повикване и различна информация в реално време. 【11 спортни режими】Часовници подкрепят 11 режима на упражнения и могат да се следи сърдечната честота, пробег стъпки, калории, и други данни при различните състояния на тренировка. Можете също така да отворите приложение, за да изберете други спортни режими.Карта, вградена в приложението, така че можете да видите къде се намирате по всяко време. 【Допълнителни функции】Това е не просто фитнес тракера, той също така обединява хронометър, управление на музиката, времето, затвор (управление на камерата), поставяне на цели упражнения, напомняне за седнало начина на живот, напомняне за пиене и други функции, това е един добър спътник за цял живот;. 【Послепродажная гаранция】 Безплатна замяна при възникване на някакви проблеми с качеството, причинени от нечеловеческими фактори, в рамките на 6 месеца след покупката.Гаранция една година, ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез платформа, ние винаги сме наблизо.Умен гривна с лесно управление и привлекателен външен вид!. Разширение на 1,47 инча цял екран сензорен екран, отказывающийся от одноточечного на взаимодействие на традиционните гривни;. 24-часово наблюдение на състоянието на здравето, получаване на медицинска информация по всяко време и на всяко място, на един клик;.Будилник, хронометър, времето, управление на музика, контрол на камерата и т., това не е само фитнес тракер, но и добър партньор в живота си.Наблюдение на сърдечната честота.Монитор съдържанието на кислород в кръвта (SPO2).

Опции за продукта

Свързани продукти