.

.

Raxinbang 2200 W Висока Мощност Интелигентен Контрол на температурата висока температура Огнеустойчиви Обвивка Грижа За косата С отрицателни Йони намаляване на шума, Се?

Raxinbang 2200 W Висока Мощност Интелигентен Контрол на температурата висока температура Огнеустойчиви Обвивка Грижа За косата

BGN 50.24

Наличност
На склад

Мощност : 2200 W, Цвят : бял Размер : 28 см x 24 вж. Три бутона за регулиране на температурата и два бутона за настройка на скоростта на вятъра.Тихо намаляване на шума : децибелы шум са регулирани в рамките на 50. Интелигентен контрол на температурата : ако температурата е твърде висока, работно захранване автоматично изключване.Йонна технология подобрява състоянието на косата и премахва къдрици.Мобилен въздух : намалява случайно проникване на въздух, повишава дизайн на входящия въздух и намалява шума при подаване на въздух.Подаване на въздух : По време на употреба да се съхранява на разстояние от 10 см от косата.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на 24 часа!. Използвайте в выдувной машина неурегулированную среда.2, когато се използва оризов пай с две ручками3, е забранено да се ползват самостоятелен санитарен възел с мобилен телефоном4. 风 进 风 风 风 并, моля 风 风.

Опции за продукта

Свързани продукти