.

.

Кутии за принадлежности с разделители, Кутия за съхранение на риболовни принадлежности, Прозрачна кутия-органайзер за болтове, винтове за дърво, мъниста, бижутери?

Кутии за принадлежности с разделители, Кутия за съхранение на риболовни принадлежности, Прозрачна кутия-органайзер за болтове,

BGN 2.80

Наличност
На склад

ОПАКОВКА : като опаковане ние използваме противоударную транспортировочную кутия, за да се гарантира безопасността на продуктаМАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествен устойчив материал.ПРОСТА конструкция за ИДЕНТИФИКАЦИЯ : лесна идентификация на съдържанието вътре, дори когато тя е затворена.Проектирани с оглед на бързото и правилното извличане на стръв.ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА за РАЗДЕЛИТЕЛИ : това осигурява бързото отделяне на вашето пространство за съхранение.Приложение : идеален за организация и съхранение на малки предмети : колекция от камъни, малки аксесоари, обеци, пръстени, колиета, конци, мъниста; риболов кука, стръв за риба; дъска за писане с главни букви, електронни компоненти, художествени занаяти собствените си ръце, пирони, гайки и болтове, и т. Състои се от : - Материал : Изработен е от висококачествен устойчив материал. - ОПАКОВКА : Ние използваме противоударную транспортировочную кутия като на опаковката, за да се гарантира безопасността на продукта. -Приложение : идеален за организация и съхранение на малки предмети : колекция от камъни, дребни аксесоари, обеци, пръстени, колиета, конци, мъниста; риболов кука, стръв за риба; дъска за писане с главни букви, електронни компоненти, художествени занаяти собствените си ръце, пирони, гайки и болтове, и т. - ПРОСТА КОНСТРУКЦИЯ за ИДЕНТИФИКАЦИЯ : лесна идентификация на съдържанието вътре, дори когато тя е затворена.Създадена с оглед на бързото и правилното извличане на стръв - ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА за РАЗДЕЛИТЕЛИ : това осигурява бързото отделяне на вашето пространство за съхранение.Пратката включва : 1 прозрачен контейнер-органайзер Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Опции за продукта

Свързани продукти