.

.

3шт малко 1/4 3/8 1/2 С възможност за завъртане на 360 °, Удароустойчив Адаптер за контакти /Удължител Превръща Тренировка На Високоскоростен Гайковертную Дюза за Безжич?

3шт малко 1/4 3/8 1/2 С възможност за завъртане на 360 °, Удароустойчив Адаптер за контакти /Удължител Превръща Тренировка На Високоскоростен

BGN 4.40

Наличност
На склад

〖Прилагането на〗: Този комплект адаптери е проектиран, за да осигури надеждно закрепване на вашия съществуващ инструментОсигурява допълнителна дължина за навлизане в множество труднодостъпни места.Пружинен топка заключване осигурява стегнато в главичката на устройството, за предотвратяване на подхлъзване по време на употреба.Специално изработени за сигурна инсталация в волан, бормашина-пистолет винт или ударни гаечен ключ. за универсално гнездо, комплект ударни адаптери и gears комплект универсално панти, комплект експлоатирани адаптери и двигателни gears, на задвижващия шок чорап. 〖Материал〗: Хром-ванадиевое качество : Изработен е от термообработанной закалена хром-ванадиевой (Cr-V) от стомана, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация при работа с въртящ момент, без да се повреди или корозия – сверхпрочная конструкция, която е съвместима с най-мощните ударни играчки. за универсална контакти, набор ударни адаптери и gears набор от универсални панти, набор адаптери за контакти и двигателни gears набор пълнители задвижващи барабани контакти, набор задвижващи барабани контакти. 〖Пратката съдържа〗: Комплекти адаптери за контакти за бормашини от 3 теми, адаптер за удар с с шестигранным опашка с възможност за завъртане на 360 °, адаптер за пробиване на 1/4 "3/8" 1/2" Адаптер за ударния механизъм, използван при инсталиране на въздушна винтоверти, електрически отвертки, въздушна бормашини, ръчна отвертка и друга инсталация за шест двустранен инструмент.Това е добър аксесоар за ремонт. за универсална контакти, шок адаптер и комплект gears адаптер за контакта и набор от двигателни gears набор пълнители задвижващи барабани контакти. 〖Използването на〗: Този комплект удължители за бита с шестигранным опашка от 3 части е предназначен за покриване на различни нужди.Здраво и надеждно инсталирани на вашия пробивна патронник или ръчно устройство.Състои се от бита най-често срещаните размери 1/4", 3/8" и 1/3" с променливи размери джолан.Осигурява гъвкавост и удобство независимо от това, какъв инструмент сте избрали да използвате.Отличен за DYI, ремонт на автомобили, сервиз и повечето общи ремонтни работи.Отлично допълнение към всеки набор от инструменти. 〖Гаранция〗: Ние вярваме в нашите продукти, защото ние предлагаме гаранция за връщане на пари за 1 година заедно с гаранция подмяна на 2 г. за този висококачествен продукт.И ние предлагаме 7 * 24-часово обслужване на клиентите, удобно за клиентите. ♛Основни характеристики : 1. Нагажда изхода на силово дрелям и драйверам 2. Определя топката за надеждно задържане на контакт за контакти плътно защелкивались и не соскальзывали 3. шестограмен на опашка 1/4 инча предотвратява зачистку по време на работа, на тренировки с висока скорост 4. Сверхпрочная термично обработена хромованадиевая стомана за обикновен и удароустойчив използване на 5.

Опции за продукта

Свързани продукти