.

.

Контейнер за ориз Cabilock Херметични Контейнери За съхранение на хранителни продукти с Капак Прозрачен Пластмасов Контейнер за Спагети за Макаронной Юфка Запечатан?

Контейнер за ориз Cabilock Херметични Контейнери За съхранение на хранителни продукти с Капак Прозрачен Пластмасов Контейнер за Спагети

BGN 18.19

Наличност
На склад

Съхранение в закрити вид, без мирис и вкус на самите продукти могат да бъдат спасениМожете да го използвате за съхранение на закуски, вино, бисквити и т. Това ще ви спести храна от миризмата, благодарение на практичному дизайн на капака и добър ефект запечатване.Има прозрачен външен вид, което ви помага бързо да намерите това, което искате.Използването на хранителен материал, който има дълъг експлоатационен живот.Описание Прозрачна банка за съхранение на продукти, Запечатани бутилка за съхранение на пресни продукти, Характеристиките на кухненски буркани за съхранение на продукти, - Размер (1700 мл) : 29. 00 cm - Материал : Стъкло, неръждаема стомана - Цвят : сребърен цвят, в прозрачна Опаковка, включваща 1 x запечатанную буркан за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти