.

.

Автомобилни Кофи за боклук GANAZONO Кръгла кофа за Боклук за Баня: Пластмасов кош За отпадъци, Боклук, Малък Преносим Контейнер за събиране на Отпадъци за Баня, Кухня, Д?

Автомобилни Кофи за боклук GANAZONO Кръгла кофа за Боклук за Баня: Пластмасов кош За отпадъци, Боклук, Малък Преносим Контейнер за

BGN 1.33

Наличност
На склад

много подходящ като украса кошчето и могат да създадат неповторима артистична атмосфераофис кофа за боклук.Творческа кофа за боклук, просто и елегантно, пълно с чувство за дизайн, подходящо за вашия дом употреба. контейнер за боклук.Произведено от висококачествени материали за домашни любимци, очарователно кофа за боклук е готово ви направи една добра служба, по-късно в ежедневието.Изящна изработка изработката на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и елегантни детайли. улични кофи за боклук. добавете цветове в градината и дома с помощта на модерно, просто флора кофи.кошница за ценни книжа.Описание Това е практично многофункционална кофа за съхранение на цветя или боклук.Прост и стилен дизайн, тя може да се използва като декорация на дома.Практичен и здрав, малък по размер, не изисква много място, носи много удобство на всекидневния живот.Характеристики Материал : PET; Размер : 27,00 X21,50 X21,50 см; 10,61 X8,45 X8, 45 инча; Осъществяване включва 1 х кофа.

Опции за продукта

Свързани продукти