.

.

Монтиране на стена PS5 - най-Новият монтиране на стена за PS 5 (диск и цифров), Стабилна Метална Стенни поставка за конзола PS5, Стенни поставка/Държач/стойка (Бяла)

Монтиране на стена PS5 - най-Новият монтиране на стена за PS 5 (диск и цифров), Стабилна Метална Стенни поставка за конзола

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Безопасно и стабилно】 Надеждно прикачване на конзолата PS5 към стената и здраво дръжте конзола и контролерЗащитете своя домакин от сблъсъци и удари. 【Висококачествени материали】 Монтиране на стена PS5 произведени от желязната материал, издръжлив, стабилен и издръжлив.В долната част също има отдушник за подобряване на ефекта на разсейване на топлината.Дайте на собственика да се охлади. 【Пълен набор от инструменти】С помощта на винтове и винтового инструмент ще бъде по-удобно инсталиране.Може да се демонтира по всяко време. 【Комплект инструменти】С помощта на винтове и винтового инструмент ще бъде по-удобно инсталиране.Той може да бъде разглобен по всяко време. 【Спестяване на пространство】Монтиране на стена PS5 помага на сигурно покажете вашата конзола.Никога повече не се притеснявайте за това, че вашата конзола може да бъде опрокинута.Преглед на продукта 1. Спестява пространство; 2. Не влияе на отвеждане на топлината от полимербетон ps5; 3. Конструкция предпазва от драскотини и падане на конзолата ps5; 4. Осигурява максимален комфорт при игра. Не ви носи никакви негативни преживявания.Какво получавате : 5 * Разширителен винт 5 * Винт 1 * Отвертка 1 * Монтиране на стена PS5.

Опции за продукта

Свързани продукти